«Η Κτηνοτροφία ως μοχλός ανάπτυξης. Τρόποι βέλτιστης αντιμετώπισης των Ζωονόσων»

Η  Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών και η Ένωση Νέων Αγροτών Νομού Ηλείας «Ηλειακή Γη» σας προσκαλούν σε ημερίδα  με θέμα «Η Κτηνοτροφία ως μοχλός ανάπτυξης. Τρόποι βέλτιστης  αντιμετώπισης των Ζωονόσων. Η νέα ΚΑΠ 2014-2020 ως εργαλείο  χρηματοδότησης του πρωτογενούς τομέα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  το ερχόμενο Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στις 7.30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο Μαγούλας Ηλείας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών και πρόεδρος της ΕΝΑ Ηλείας Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει για τη νέα ΚΑΠ και τις αλλαγές στις άμεσες ενισχύσεις.   

Στη συνέχεια το λόγο θα λάβει ο κτηνίατρος Δημήτρης Γαλάνης ο οποίος θα αναφερθεί  στον μελιταίο πυρετό, ενώ η κτηνίατρος Ευτυχία Φωτιάδη θα επικεντρώσει την ομιλία της στον καταρροϊκό πυρετό του προβάτου, στα εμβολιακά και παρασιτικά προγράμματα αιγοπροβάτων και στη γενετική βελτίωση.

Από την πλευρά του ο επιχειρηματίας ειδικευόμενος σε κατασκευές Δημήτριος Αυγέρος  θα μιλήσει για την σταυλισμένη κτηνοτροφία, τις σύγχρονες σταυλικές εγκαταστάσεις και την ορθολογική αξιοποίηση των βοσκοτόπων.