Εθνική Τράπεζα: i-bank Mobile Banking, με λειτουργία «έξυπνης» διαχείρισης οικονομικών

Με νέα δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης των οικονομικών σου

Οι διεθνείς εξελίξεις, με την παγκοσμιοποίηση των αγορών και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και της πληροφορικής, δημιούργησαν νέα δεδομένα στον τραπεζικό κλάδο. Οι τράπεζες για να αντιμετωπίσουν αυτές τις εξελίξεις, αναγκάστηκαν μαζί με τα Παραδοσιακά Κανάλια Διανομής, να υιοθετήσουν και Εικονικά Κανάλια Διανομής, όπως π.χ. τη Διαδικτυακή Τραπεζική. Η διαδικτυακή τραπεζική (ή αλλιώς e-banking), εμφανίζεται ως ένα βασικό εναλλακτικό κανάλι διανομής των τραπεζικών προϊόντων και θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της αναπτυξιακής στρατηγικής των τραπεζών.Στις μέρες μας το internet banking έχει φέρει επανάσταση στις συναλλαγές των πολιτών με τις τράπεζες καθώς έχει μεταφέρει το τραπεζικό κατάστημα στην οθόνη των υπολογιστών των πελατών κάτι που είναι θετικό τόσο για τους πελάτες όσο και για τις ίδιες τις τράπεζες.

Η αλματώδης αύξηση της επικοινωνίας επέτρεψε την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών εμπορικών συναλλαγών μέσω internet. Οι δυνατότητες του διαδικτύου φαίνονται απεριόριστες και φυσικά οι τράπεζες προχώρησαν στην εκμετάλλευση του νέου εναλλακτικού δικτύου διανομής υπηρεσιών, από τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Ήταν συνεπώς εύκολο να παρασυρθεί και η αγορά το Internet Banking που το 1999 προέβλεπε ότι το 25% των Ελλήνων θα κάνει χρήση του διαδικτύου για τη διεκπεραίωση των τραπεζικών του συναλλαγών. Είναι λογικό να μην έχουν επιβεβαιωθεί αυτές οι προβλέψεις. Είναι τόσο μεγάλος ο αριθμός των νέων δεδομένων που καλείται να αφομοιώσει ο μέσος άνθρωπος στη σύγχρονη κοινωνία της πληροφορίας που διανύουμε, που θα ήταν αδύνατο για αυτόν να ανταπεξέλθει πλήρως. Παρ’ όλα αυτά, ένα ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο είναι ότι η διείσδυση των νέων τεχνολογιών στην ελληνική αγορά και δη του Internet Banking, ακολουθεί συνεχώς αυξανόμενη πορεία. Δεν υπάρχει κάποια καμπή. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι παρατηρούμε μια ταχέως αυξητική πορεία στη χώρα μας όσον αφορά τη χρήση του Internet. Εκ’ του αποτελέσματος, όλο και περισσότεροι Έλληνες εγγράφονται κάθε μήνα στις υπηρεσίες e-banking.

Με νέα δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης των οικονομικών σου έρχεται  από την Εθνική Τράπεζα ανακαλύπτοντας  το ανασχεδιασμένο Mobile Banking της με σύγχρονη εμφάνιση, γρήγορη πλοήγηση και νέες δυνατότητες για να διαχειρίζεσαι εύκολα τα έξοδά σου και να έχεις καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου!

​Με ολοένα και περισσότερες υπηρεσίες διαθέσιμες online για να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όταν και από όπου εσείς επιλέγετε. 

Η Εθνική Τράπεζα παραμένει δίπλα   και σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Γι’ αυτό διαθέτει ένα πλήθος τραπεζικών συναλλαγών online, μέσω Internet και Mobile Banking, για να εξυπηρετεί  γρήγορα και ευέλικτα, από την άνεση του σπιτιού σας, 24 ώρες το 24ωρο. 

Κάθε μήνα περισσότεροι από 850.000 χρήστες του NBG Internet Banking και πάνω από 950.000 χρήστες του NBG Mobile Banking, πραγματοποιούν τις καθημερινές τους συναλλαγές με το πάτημα ενός κουμπιού. Σα να έχουν ένα “κατάστημα” της Εθνικής Τράπεζας, δίπλα τους. 

 Γνωρίστε τις online δυνατότητές 

Mobile banking

Με νέα δυνατότητα έξυπνης διαχείρισης των οικονομικών σου!

Ανακάλυψε το ανασχεδιασμένο Mobile Banking της Εθνικής Τράπεζας με σύγχρονη εμφάνιση, γρήγορη πλοήγηση και νέες δυνατότητες για να διαχειρίζεσαι εύκολα τα έξοδά σου και να έχεις καλύτερο έλεγχο των οικονομικών σου!

Ανακάλυψε το νέο i-bank Internet Banking!

Με σύγχρονη σχεδίαση και νέες δυνατότητες, το νέο Internet Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι ακόμη πιο εύχρηστο και απλό, για γρήγορη και ασφαλή εξυπηρέτηση των συναλλαγών σου.

 Μάθετε βήμα-βήμα ότι χρειάζεστε για τις συναλλαγές σας με τα εκπαιδευτικά video που δημιουργήσε  η Εθνική Τράπεζα  αποκλειστικά για εσάς.