Unapol: "Ψωμί και Λάδι"

 

 

 

 

 

 

Ψωμί και Ελαιόλαδο " είναι ο τίτλος της έκδοσης που ετοίμασε και επιμελήθηκε η Ένωση Ιταλών Ελαιοπαραγωγών (Unapol) με την υποστήριξη του Υπουργείου Γεωργίας της Ιταλίας και διανεμήθηκε σε παιδιά της Δ' και Ε' τάξης του Δημοτικού για να γνωρίσουν το ελαιόλαδο

Στόχος οι μικροί Ιταλοί να γνωρίσουν, να εξοικειωθούν και να εκτιμήσουν απο νωρίς τα είδη, την ποικιλία, την ποιότητα και τη διατροφική αξία του ελαιολάδου.

Το βιβλίο "Ψωμί και Ελαιόλαδο" περιέχει τις βασικές γνώσεις για την παραγωγή εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου, για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά αλλά και προτάσεις και συνταγές για εναλλακτικό κολατσιό των παιδιών.

Το έντυπο αποτελεί ένα απο τα εργαλεία προώθησης ενημερωτικής εκστρατείας για το ελαιόλαδο που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη σε 7 πόλεις, σε 7 διαφορετικές περιφέρειες της Ιταλίας για παιδιά της Δ' και Ε' τάξης του Δημοτικού σχολείου.

Η έκδοση δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο διανέμεται όμως δωρεάν απο την Unapol μετά απο αίτηση στο : info@unapol.it

Με την εικονογράφησή του το "Ψωμί και Λάδι" πετυχαίνει να προσεγγίσει τα παιδιά διασκεδάζοντάς τα προκαλώντας τους την περιέργεια και το ενδιαφέρον για το ελαιόλαδο..