Την επίσπευση των πληρωμών για εκκρεμότητες αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου για το έτος 2012 στις Περιφέρειες Θεσσαλίας, Κρήτης και Δυτικής Μακεδονίας, ζήτησε ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ, κ. Βασίλης Έξαρχος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού.
Ειδικότερα, στις Περιφέρειες Θεσσαλίας και Κρήτης υπάρχει πολύ μεγάλος αριθμός αιτήσεων που εκκρεμούν και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την πληρωμή των δικαιούχων κτηνοτρόφων.
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που αποφασίστηκε στη σύσκεψη ορισμένες πληρωμές για αποζημιώσεις του 2012 στο ζωικό κεφάλαιο θα γίνουν αύριο Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013, ενώ η επόμενη πληρωμή θα γίνει στις 15 Μαρτίου.
Επίσπευση των πληρωμών για εκκρεμότητες αποζημιώσεων ζωικού κεφαλαίου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γερμανία: Κονδύλια 9,5 εκατ. ευρώ για ρομποτική και αυτοματισμό στον αγροτικό τομέα
9 Οκτωβρίου 2026, 16:09
Στρατηγική συμμαχία ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε. και AEGIS Insurance Brokers & Cyber Risks
9 Οκτωβρίου 2026, 15:50
Samos 1966: Ένα σπάνιο οινικό κομψοτέχνημα έξι δεκαετιών από τον ΕΟΣ Σάμου
9 Οκτωβρίου 2026, 15:16