Τα χαμηλότερα ποσοστά αυτάρκειας της χώρας σε κτηνοτροφικά προϊόντα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καταγράφονται στο βόειο κρέας (17,5%), στο χοιρινό (27%) και στο αγελαδινό γάλα (45%). Υψηλότερη αυτάρκεια παρατηρείται στα αβγά (95%), στα πουλερικά (85%) και στο αιγοπρόβειο γάλα (85%) και κρέας (76%).
Παρόν & Μέλλον της κτηνοτροφίας
UPDATE: 09/09/2016 1:04
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Audi Q5: Η premium εμπειρία γίνεται ακόμη πιο προσιτή με όφελος €3.000 έως τις 31 Δεκεμβρίου
5 Δεκεμβρίου 2025, 16:33
Τέλος στην ατιμωρησία: Διπλό πλήγμα στην παράνομη διακίνηση ζώων με εντολή Ε.Ε. και δικαιοσύνης
5 Δεκεμβρίου 2025, 15:40
Οδηγίες χειμερινής προστασίας για μηλοειδή
5 Δεκεμβρίου 2025, 15:13