ΣΥΡΙΖΑ: Ο εμπαιγμός και η κοροϊδία σε βάρος των αγροτών από την κυβέρνηση συνεχίζεται απροκάλυπτα

Άνθρακες ο θησαυρός για τους αγρότες η συνάντηση με το κυβερνητικό  κλιμάκιο.

Άνθρακες ο θησαυρός για τους αγρότες η συνάντηση με το κυβερνητικό  κλιμάκιο. Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των μπλόκων επέστρεψαν με άδεια χέρια από το ΥΠΑΑΤ ,αφού σε κανένα ουσιαστικά αίτημά τους δεν πήραν ικανοποιητική απάντηση. 

Η οργή και η αγανάκτηση στον αγροτικό κόσμο ξεχειλίζει  από την αρνητική στάση της κυβέρνησης  ,μετά το πέρας της συνάντησης του κυβερνητικού κλιμακίου με τους Θεσσαλούς αγρότες.  

Δυστυχώς η προκλητική στάση της κυβέρνησης , μόνο απογοήτευση , αγανάκτηση και οργή έφερε στον αγροτικό κόσμο. 

Ο ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας θεωρεί υπεύθυνο τον κ. Μητσοτάκη για την οικονομική ασφυξία των αγροτών. Τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του και να  πάει στη Βουλή , να απαντήσει υπεύθυνα στην επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ  σ. Αλέξης Τσίπρας , με θέμα την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αγρότες. 

Ο Πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ  σ. Αλέξης Τσίπρας καλεί τον πρωθυπουργό τής χώρας  Κυριάκο Μητσοτάκη να προχωρήσει έστω και την τελευταία στιγμή σε συγκεκριμένα μέτρα, απαντώντας ουσιαστικά στα δίκαια και συγκεκριμένα αιτήματα των αγροτών της Θεσσαλίας. 

Τα μέτρα που εξήγγειλε το κυβερνητικό κλιμάκιο προς την επιτροπή των αγροτοσυνδικαλιστών είναι ανεπαρκή κατώτερα των περιστάσεων, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κύματος ακρίβειας που πλήττει τον πρωτογενή τομέα. 

Είναι  τελείως άστοχα, αποσπασματικά και πολύ κατώτερα τών αναγκών τών αγροτών. 

Η ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας καλεί τον κ. Μητσοτάκη να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του, να μην υπεκφεύγει ,να ορίσει άμεσα την ημερομηνία  συζήτησης στην Βουλή που τον προκαλεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σ. Αλέξης Τσίπρας. 

Η ΝΕ του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας  στηρίζει τους αγώνες των αγροτών, θεωρεί δίκαια και ρεαλιστικά τα αιτήματα 

Η αποφυγή του πρωθυπουργού της χώρας να τοποθετηθεί ενώπιον του κοινοβουλίου, για τα υπαρκτά ,και χρόνια προβλήματα της των αγροτών φανερώνει επικίνδυνη τακτική και καταδικαστέα.