Τρόφιμα αντί για εισιτήριο θα καταβάλουν όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ποντιακή παράσταση της Ένωσης Ποντίων Πιερίας στην Κατερίνη, για να ενισχύσουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Πιερίας, η Ένωση Ποντίων Πιερίας, πραγματοποιεί παράσταση, με τίτλο «Ήντιαν λέει η μάνα ‘μ», τη Δευτέρα 30 Ιουλίου, στις 9.30 το βράδυ, στο 6ο δημοτικό σχολείο Κατερίνης και καλούν τον κόσμο να φέρει τρόφιμα μακράς διαρκείας, για το Κοινωνικό Παντοπωλείο που στηρίζει άπορες οικογένειες.
Όσοι αποφασίσουν να δουν την παράσταση μπορούν να έχουν μαζί τους γάλα μακράς διαρκείας, όσπρια, ζάχαρη και άλλα παρόμοια προϊόντα που θα τα αφήνουν σε ειδικά καλάθια τοποθετημένα στην είσοδο.
Tρόφιμα αντί για εισιτήρια σε θεατρική παράσταση στην Κατερίνη
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Audi A3 Sportback TFSIe & A3 allstreet TFSIe
2 Φεβρουαρίου 2026, 15:44
11ο Μεσογειακό Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς 2026
2 Φεβρουαρίου 2026, 15:18