ΤΕΒΑ: Κατ’ οίκον διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων

Κατ’ οίκον διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ) πραγματοποιεί ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας, εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού COVID-19.

Πρόκειται για μια δράση την οποία συντονίζει σε επίπεδο Δήμου και υλοποιεί η νεοσυσταθείσα συντονιστική δημοτική δομή κοινωνικής πολιτικής και αλληλεγγύης, με στόχο την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων και την ενίσχυση της πρόληψης της εξάπλωσης του κορωνοϊού με δεδομένη και την ανάγκη πιστής τήρησης των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορίας των πολιτών.

«Η περίοδος που διανύουμε συνεχίζει να παραμένει κρίσιμη, για αυτό όλοι οφείλουμε να τηρούμε τους κανόνες και τα επιβεβλημένα μέτρα υγιεινής και προστασίας, και να μένουμε σπίτι. Οι ηλικιωμένοι και οι συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικά ομάδες δεν πρέπει να αισθάνονται ότι είναι μόνοι τους αλλά ότι έχουν εμάς στο πλευρό τους. Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας βρίσκεται δίπλα τους» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Δήμαρχος Μανώλης Φραγκάκης.

Ο αριθμός των ωφελούμενων που θα λάβουν στο Δήμο Μινώα Πεδιάδας τα ειδή πρώτης ανάγκης και τροφίμων στο πλαίσιο του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής, που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), μέσω του Υπουργείου Εργασίας και έχει ως συντονιστή-εταίρο την Περιφέρεια Κρήτης,  ανέρχεται σε 225 άτομα συνολικά.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις