Ο περιστροφικός κινητήρας αναγεννιέται εν όψει της ηλεκτρικής εποχής

Η Mazda θα παρουσιάσει τη νέα επιλογή κινητήρων για το MX-30 στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών

Πιστή στην προσέγγιση πολλαπλών λύσεων όσον αφορά τις παγκόσμιες προκλήσεις για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, η Mazda θα παρουσιάσει μια νέα επιλογή κινητήρων για το MX-30 στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών 2023. Διαθέσιμο στην ευρωπαϊκή αγορά από την άνοιξη του τρέχοντος έτους, το μοναδικό plug-in υβριδικό σύστημα κινητήρα και μετάδοσης του compact crossover της Mazda θα διαθέτει μια ηλεκτρική γεννήτρια που τροφοδοτείται από έναν πρόσφατα αναπτυγμένο περιστροφικό κινητήρα.

Το νέο μοντέλο MX-30 θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Mazda στην Έκθεση Αυτοκινήτου των Βρυξελλών στις 13 Ιανουαρίου 2023, ενώ η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 CET (11.00 π.μ. ώρα Ελλάδος).

Ο νέος περιστροφικός κινητήρας συμβάλει στην επίτευξη του πρωταρχικούσκοπού της μάρκας.Ως πρωταρχικό σκοπό η Mazdaορίζει το να συνεισφέρειστη βιωσιμότητα του φυσικού περιβάλλοντος, προσφέροντας μια απολαυστική και ευχάριστη οδηγική εμπειρία μέσα από όλα τα οχήματά της και να δημιουργεί ξεχωριστούς δεσμούς με τους πελάτες.