CNH: Ο πρώτος Dynamic Simulator του αγροτικού τομέα στον κόσμο παρουσιάστηκε στην Ιταλία

Η προσομοίωση επιτρέπει ένα λεγόμενο σχεδιασμό "man-in-the-loop", δηλαδή σας επιτρέπει να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τις διάφορες εντολές και να αντιληφθείτε πώς το μηχάνημα ανταποκρίνεται ήδη από τα προκαταρκτικά στάδια

 Στο San Matteo, παρουσιάστηκε ο πρώτος δυναμικός προσομοιωτής του γεωργικού τομέα στον κόσμο

Πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας στον γεωργικό τομέα στον κόσμο. Θα επιτρέψει την πρώτη  εικονική δοκιμή των τρακτέρ.

Σχεδιασμένος και κατασκευασμένος εξ ολοκλήρου από την ομάδα των μηχανικών μας όπως  δήλωσε ο Carlo lambro ο Δυναμικός Προσομοιωτής είναι το αποτέλεσμα εργασίας άνω του ενός έτους και σημαντικών επενδύσεων στην τεχνολογία και την καινοτομία.
Χάρη σε αυτές τις επενδύσεις, το San Matteo θα γίνει ο κύριος ευρωπαϊκός κόμβος ηλεκτροκίνησης. Η New Holland ήταν πάντα το κέντρο της επαγγελματικής μου ζωής, ακόμα κι αν έχω ζήσει σε άλλες ηπείρους και έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες. Με μεγάλη χαρά καλωσόρισε τις αρχές, τα ΜΜΕ και ειδικούς καλεσμένους για να παρουσιάσει  τον  πρώτο προσομοιωτή τρακτέρ  στον κόσμο. Μια τεχνολογία που αναπτύχθηκε από μια ομάδα 15 μηχανικών, και θα επιτρέψει την προσομοίωση της συμπεριφοράς ενός τρακτέρ πριν τεθεί πραγματικά στην παραγωγή, μεγιστοποιώντας την απόδοση των εργοστασίων .
Οι προσομοιωτές χρησιμοποιούνται ευρέως στην αυτοκινητοβιομηχανία και είναι η πρώτη φορά που αυτή η καινοτομία εφαρμόζεται στη γεωργία.
Οι εγκαταστάσεις  στη Μόντενα βρίσκονται στην καρδιά μιας μεγάλης αυτοκινητοβιομηχανίας, της Motor Valley, όπου γεννήθηκαν κατασκευαστές όπως η Ferrari, η Maserati, η Ducati ή η Lamborghini και ανέπτυξαν τις καλύτερες τεχνολογίες τους. Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμε μέρος και παρουσιάσαμε τον πρώτο προσομοιωτή του γεωργικού τομέα στον κόσμο  αυτής της εξαιρετικής μηχανικής και που μπορούμε να μοιραζόμαστε καινοτομίες και βέλτιστες πρακτικές.

Ο πρώτος Dynamic Simulator του αγροτικού τομέα που παρουσίασε η CNH

Η προσομοίωση επιτρέπει τον λεγόμενο σχεδιασμό "man-in-the-loop", δηλαδή σας επιτρέπει να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τις διάφορες εντολές και να αντιλαμβάνεστε πώς ανταποκρίνεται το μηχάνημα από τα προκαταρκτικά στάδια.

Η CNH Industrial, παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή γεωργικών και χωματουργικών μηχανημάτων με παρουσία στην Ιταλία με 4 εργοστάσια και 3 ερευνητικά κέντρα για συνολικά 4.500 υπαλλήλους, εγκαινίασε τον πρώτο Dynamic Simulator αφιερωμένο στον αγροτικό τομέα.

Η πρώτη εφαρμογή στον κόσμο αυτής της τεχνολογίας για τον αγροτικό τομέα πραγματοποιείται στο Ερευνητικό Κέντρο San Matteo, που μέχρι τώρα χρησιμοποιείται μόνο στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ωστόσο, ο δυναμικός προσομοιωτής της CNH Industrial αντιπροσωπεύει επίσης μια επανάσταση για τον κατασκευαστικό τομέα, καθώς μπορεί να λειτουργήσει σε κάθε τύπο μηχανήματος που παράγεται από την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων αυτών που προορίζονται για χωματουργικές εργασίες. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την ομάδα μηχανικών που εργάζεται στο San Matteo, ο Dynamic Simulator είναι το αποτέλεσμα ενός έτους δουλειάς και μεγάλων επενδύσεων της εταιρείας στον τομέα της τεχνολογίας και της καινοτομίας, μαζί με περισσότερες από 150 προσλήψεις από την αρχή του έτους. , εκ των οποίων 120 μηχανικοί που εργάζονται στις τεχνολογίες στις οποίες σκοπεύει να αναπτύξει το Ερευνητικό Κέντρο και νέοι πτυχιούχοι για τους οποίους η CNH Industrial αντιπροσωπεύει μια πολυπόθητη δουλειά, επίσης χάρη στις συνεργασίες που έχει η εταιρεία με τα κύρια ιταλικά και ευρωπαϊκά πολυτεχνεία.

Επιβεβαιώνοντας την αριστεία του Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης San Matteo και τον ηγετικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους το Υπουργείο Οικονομικής Ανάπτυξης ενέκρινε μια συμφωνία καινοτομίας που υποστηρίζει την ανάπτυξη μιας ηλεκτρικής-υβριδικής τεχνολογίας για τρακτέρ. 7,9 εκατ. € διαθέσιμα ως μέρος ενός συνολικού επενδυτικού σχεδίου για αυτόν τον ιστότοπο ύψους 39,4 εκατ. €. Ο εικονικός προσομοιωτής αποτελεί μέρος της λογικής αυτής της επένδυσης, καθώς η χρήση του επιτρέπει τη βελτίωση της απόδοσης των τρακτέρ που χρησιμοποιούν αυτή τη βιώσιμη τεχνολογία που προβλέπεται από το πολυετές στρατηγικό σχέδιο της εταιρείας. Πρακτικά,

Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να προβλέψετε πιθανές δυσλειτουργίες και να επέμβετε για την επίλυση προβλημάτων που διαφορετικά θα μπορούσαν να εντοπιστούν μόνο όταν το μηχάνημα τεθεί στο χωράφι.

Τα πλεονεκτήματα είναι συγκεκριμένα όχι μόνο από την άποψη των επιχειρήσεων για την εταιρεία, αλλά και για τους πελάτες και την κοινότητα: από το να είναι πιο ανταγωνιστικό και να μειώσει το κόστος που σχετίζεται με τις διαδικασίες καθορισμού της έννοιας και των λειτουργιών, έως την ταχύτερη κυκλοφορία της στην αγορά. ενοποιημένο και ενημερωμένο προϊόν με τις τελευταίες τεχνολογίες που στοχεύουν όλο και περισσότερο στη μείωση των εκπομπών άνθρακα, στο όνομα της μεγαλύτερης βιωσιμότητας ολόκληρου του κλάδου. Η προσομοίωση επιτρέπει επίσης τον λεγόμενο σχεδιασμό "man-in-the-loop", δηλαδή σας επιτρέπει να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με τις διάφορες εντολές και να αντιλαμβάνεστε πώς ανταποκρίνεται το μηχάνημα από τα προκαταρκτικά στάδια.