Στο 32,4% δείχνει την εκλογική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ μαζί νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, η οποία τοποθετεί τη Νέα Δημοκρατία μόλις στο 18,1% και το ΠΑΣΟΚ, που εμφανίζεται ως δεύτερο κόμμα, στο 14,3%.
"Πρώτο κόμμα" είναι οι αναποφάσιστοι, οι οποίοι ξεπερνούν το 25%, ενώ στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο» στη σχετική ερώτηση.
Η δημοσκόπηση που δημοσιεύεται στο Βήμα της Κυριακής δείχνει τρίτο το ΚΚΕ με 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%. Στην πέμπτη θέση είναι ο Σύριζα με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.
Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.
Ένας στους δύο Έλληνες θεωρεί ακατάλληλους για πρωθυπουργούς τους Βενιζέλο
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η ομολογία της πολιτικής ενοχής του κ. Μητσοτάκη στο γαλάζιο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
3 Φεβρουαρίου 2026, 15:58
Ιταλία: Η EPPO «ξήλωσε» παράνομο εργοστάσιο τσιγάρων – Κατασχέθηκαν 21,5 τόνοι καπνού
3 Φεβρουαρίου 2026, 15:25
Κακάο: Η ακριβή σοκολάτα "παγώνει" τη ζήτηση και φέρνει παγκόσμιο πλεόνασμα
3 Φεβρουαρίου 2026, 14:44