Η παρουσίαση της διακήρυξης κοινών θέσεων μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ , στελεχών από το αντιμνημονιακό ΠΑΣΟΚ και πολιτικών δυνάμεων που συνεργάζονται μαζί του, ήταν το θέμα της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Αλ. Τσίπρας.
Το εγχείρημα της κοινής εκλογικής καθόδου συνυπογράφει και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Π. Κουρουμπλής, που ανακοινώθηκε πως θα είναι υποψήφιος στη Β΄Αθήνας. Ο κ. Κουρουμπλής εγκαταλείπει πολιτικά τουλάχιστον την Αιτωλοακαρνανία, ανακουφίζοντας έτσι τα περισσότερα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ήθελαν να τον δουν να υποψήφιο με το κόμμα της Αριστεράς στην Αιτωλοκαρνανία.
Τον Π. Κουρουμπλή στον «Συνασπισμό Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο», αυτό θα είναι το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ στα ψηφοδέλτια, ακολούθησαν η ανεξάρτητη βουλευτής κυρία Σοφία Σακοράφα (θα κατέλθει στη Β΄Αθήνας ), ο πανεπιστημιακός κ. Αλ. Μητρόπουλος (στην περιφέρεια Αττικής).
Και επίσημα με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κουρουμπλής
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρακολούθηση της ποιότητας των νερών κολύμβησης σε 177 ακτές από την ΑΔΜΘ
6 Ιουλίου 2026, 15:25
ΥΠΑΑΤ: Στο 96% η συμμόρφωση στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης τον Μάιο 2026
6 Ιουλίου 2026, 15:15
Η καρπόκαψα απειλεί τις καλλιέργειες μηλιάς
6 Ιουλίου 2026, 14:50