Τα Φώτα κατά της διαφθοράς

ΛΑΡΙΣΑ. Μήνυμα κατά της διαφθοράς έστειλε ανήμερα των Θεοφανείων ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων,  Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Μετά την τελετή αγιασμού των υδάτων στις πηγές του Απιδανού στα Φάρσαλα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η εορτή των Θεοφανείων είναι ημέρα χαράς και ελπίδας. Τα Φώτα φωτίζουν τις ζωές μας και φέρουν το μήνυμα της αναγέννησης. Στη δύσκολη συγκυρία που περνά η πατρίδα μας, το ελπιδοφόρο αυτό νόημα των Φώτων αποκτά ιδιαίτερη αξία. Σήμερα, η αναγέννηση του τόπου συνιστά την κοινή μας προσδοκία. Αναμένουμε ότι το νέο έτος, έχοντας πια ξεπεράσει επιτυχώς τους επικίνδυνους κάβους της κρίσης, θα πλεύσουμε με μεγαλύτερη σιγουριά και αυτοπεποίθηση».

Ο ίδιος ανέφερε πως «ο δρόμος προς το φως απαιτεί να προχωρήσουμε χωρίς αδιέξοδες μεμψιμοιρίες και δημαγωγικές κραυγές, αλλά με αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης, με σχέδιο και όραμα. Και ταυτόχρονα να στηρίξουμε με αταλάντευτη αποφασιστικότητα την επιβολή της νέμεσης της δικαιοσύνης για όλα τα φαινόμενα διαφθοράς, όπου κι αν αυτά αποκαλύπτονται, όπου κι αν ανήκουν αυτοί που εμπλέκονται. Η Ελλάδα της προκοπής και των αξιών πρέπει να τα καταφέρει. Χρόνια πολλά».