Η ΠΟΜΙΔΑ διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο

Με ανακοίνωση της η ΠΟΜΙΔΑ ενημερώνει ότι διοργανώνει φορολογικό σεμινάριο την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στο χώρο των γραφείων της.

Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΠΟΜΙΔΑ αναφέρει:

“Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος των μελών μας και της εξαιρετικής επιτυχίας του πρώτου φορολογικού σεμιναρίου,  και εν όψει του ότι η προθεσμία για την υποβολή φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος και η προθεσμία υποβολής δηλώσεων αλλαγής στοιχείων ακινήτων (Ε9) έχουν παραταθεί μέχρι την 27η Ιουλίου 2015, προγραμματίστηκε και δεύτερο σεμινάριο για την Πέμπτη, 16η Ιουλίου 2015, από ώρα 5-8 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων των γραφείων της ΠΟΜΙΔΑ,  Σοφοκλέους 15 και Αιόλου, 4ος όροφος,  με κεντρικό εισηγητή τον γνωστό φοροτεχνικό κ. Αντώνη Μουζάκη και το φοροτεχνικό επιτελείο της ΠΟΜΙΔΑ,  και με τα εξής θέματα:

· Φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος 2015.

- Οδηγίες για τη σύνταξη του εντύπου Ε1.

· Δήλωση εισπραχθέντων μισθωμάτων στο έντυπο Ε2.

· Διαδικασία - δήλωση εκχώρησης ανείσπρακτων μισθωμάτων στο Δημόσιο.

· Ενημέρωση περιουσιακών αλλαγών στο έντυπο Ε9.

- Απαντήσεις στα ερωτήματα των παρευρισκομένων μελών.

Η ενημέρωση θα περιλαμβάνει και όλες τις επικείμενες αλλαγές στα φορολογικά των ακινήτων οι οποίες συνομολογήθηκαν με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς στα πλαίσια της πρόσφατης συμφωνίας δανειοδότησης της χώρας. Η εισαγωγική ενημέρωση θα γίνει από τον Πρόεδρο της ΠΟΜΙΔΑ κ. Στράτο Παραδιά.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη της Ενώσεως Ιδιοκτητών Ελλάδος και όλων των σωματείων – μελών της ΠΟΜΙΔΑ, αλλά και όσους εγγραφούν μέλη κατά την έναρξή του (συνδρομή 40€).

Δήλωση συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στη Γραμματεία της ΠΟΜΙΔΑ, Σοφοκλέους 15, fax 210 3252470 ή mail@pomida.gr”