"Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα Το επόμενο Βήμα"

"Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα: Το επόμενο Βήμα" είναι ο τίτλος του πολυσυνεδρίου Capital & Vision που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων κυβερνητικών παραγόντων, εκπροσώπων ξένων funds, γνωστών επιχειρηματιών και ανωτάτων στελεχών της αγοράς.
 
Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώνεται σε έξι βασικές ενότητες, που έχουν ως εξής:

  •  Η τουριστική βιομηχανία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος
  •  Η Ελλάδα ως κόμβος και εξαγωγέας Ενέργειας & Υδρογονανθράκων
  •  Το επόμενο βήμα για τα μεγάλα έργα
  •  Το στοίχημα της εγκαθίδρυσης διεθνούς Ναυτιλιακού μητροπολιτικού κέντρου
  •  Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα: το μέλλον περνάει από τα start-ups
  •  Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα: πηγές και επενδυτικές ευκαιρίες
 
Την παρουσία τους στο συνέδριο έχουν κατ'αρχήν επιβεβαιώσει οι κ.κ. Δρ. Peter Schoof, Πρέσβης της Γερμανίας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού, Αρθούρος Ζερβός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ΔΕΗ, Μίλτος Καμπουρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος Dolphin Capital, Wolfgang Biedermann, Managing Director H.I.G. European Capital Partners GmbH, Γιώργος Στεφανόπουλος, Γενικός Γραμματέας Ένωσης Εταιρειών Κινητής Τηλεφωνίας, Philipp Brinkmann, Συνιδρυτής & CEO, Travelplanet24/Tripsta, Dr.-Ing. Lambis Tassakos, Ιδρυτής & CTO Inos Automationssoftware GmbH, Martina Luebon, Director CeBIT International & Partner Sales, Αρίστος Δοξιάδης, Partner Opendfund, Axel Menneking, Head of Hubraum Internationalisation, Λουκάς Πιλίτσης, CEO PJ Tech Catalyst Piraeus, Νικόλαος Μαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
 
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με το επίσημο δείπνο του πολυσυνεδρίου, με την παρουσία των σημαντικότερων εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και προσκεκλημένο κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Οικονομίας, κ Γκίκα Χαρδούβελη.
 
Το περσινό συνέδριο φιλοξένησε ως κεντρικό ομιλητή τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Werner Hoyer, ενώ στο επίσημο γεύμα οι 200 προσκεκλημένοι παρακολούθησαν την ομιλία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών, κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
 
Το Capital & Vision διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα Κεφάλαιο, το Capital.gr και την εταιρεία Συμεών Γ. Τσομώκος Α.Ε., με χρυσό χορηγό την Allianz Hellas S.A., χορηγό θεματικής ενότητας το Ινστιτούτο Goethe και χορηγούς επικοινωνίας τις εφημερίδες Καθημερινή και Κεφάλαιο, καθώς και τα portals Capital.gr και Εnergyworld.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και για την συμμετοχή σας στο συνέδριο εδώ παρακαλώ επικοινωνήστε με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, τηλ. 210 6419036, -000.