New Holland: 20 χρόνια καινοτομίας και αφοσίωσης στους αγρότες

Η New Holland είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές γεωργικών μηχανημάτων στον κόσμο. Οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές CX είναι ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της εταιρείας και έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της γεωργικής τεχνολογίας.
Οι θεριζοαλωνιστικές μηχανές CX είναι γνωστές για την υψηλή τους απόδοση, την ευκολία στη χρήση τους και την άνεσή τους. Έχουν κερδίσει πολυάριθμα βραβεία για την καινοτομία τους και έχουν πουληθεί πάνω από 100.000 σε όλο τον κόσμο.
Η 20ή επέτειος των θεριζοαλωνιστικών μηχανών CX είναι μια σημαντική στιγμή για την New Holland.

Η εταιρεία γιορτάζει την επιτυχία αυτής της εμβληματικής σειράς και την αφοσίωση της στους αγρότες σε όλο τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η New Holland γιορτάζει την 20ή επέτειο των θεριζοαλωνιστικών μηχανών CX με μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο που παρουσιάζει την ιστορία των θεριζοαλωνιστικών μηχανών CX και τα επιτεύγματά τους. Επιπλέον, η New Holland διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και εκδηλώσεις για τους αγρότες.
Η 20ή επέτειος των θεριζοαλωνιστικών μηχανών CX είναι μια ευκαιρία για τη New Holland να αναδείξει την αφοσίωσή της στην καινοτομία και στην εξυπηρέτηση των αγροτών.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις