3ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδας

Την Παρασκευή 20 Μαρτίου ανοίγει τις πύλες του το 3ο Φεστιβάλ Κερνάμε Ελλάδα Αμαλιάδας.

Ελάτε να γνωρίσετε τα καλύτερα ηλειακά προϊόντα του πρωτογενή τομέα αλλά και επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από άλλες περιφέρειες της Ελλάδος. 

Πολλά κεράσματα και παραδοσιακά εδέσματα θα περιμένουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ. Οι Executive Chef κ. Θωμάς Λαζανάς, επικεφαλής ομάδας 150 chef, θα παρουσιάζουν καθόλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ παραδοσιακά πιάτα από διάφορές περιοχές της Ελλάδας αλλά και τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της Κουζίνας της Δυτικής Ελλάδας.  Στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσει τις «μυστικές» του συνταγές και ο Executive Chef κ. Γιώργος Λέκκας.

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά καθόλη τη διάρκεια του τριημέρου στον παιδότοπο του φεστιβάλ με εκδηλώσεις όπως ζωγραφική, θεατρικό παιχνίδι, face painting κ.α.

Στόχος του Φεστιβάλ είναι η προβολή και προώθηση των επωνύμων ελληνικών προϊόντων στο καταναλωτικό κοινό και στους χώρους εστίασης. Παράλληλα το φεστιβάλ αποτελεί τον τόπο για την σύναψη εμπορικών και επιχειρηματικών συμφωνιών μεταξύ των παραγωγών και επιχειρήσεων παραγωγής και διακίνησης αγροτικών και παραδοσιακών προϊόντων.

Σας περιμένουμε!!!

Είσοδος 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις