Δωρεάν πιλοτικά προγράμματα για το αγροτικό μάρκετινγκ

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση, εκ μέρους της κοινοπραξίας του ευρωπαϊκού έργου Farm Inc, οργανώνει δωρεάν πιλοτικά  προγράμματα γύρω από το αγροτικό μάρκετινγκ.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε παραγωγούς, ιδιοκτήτες και εργαζόμενους σε γεωργικές επιχειρήσεις, εκπροσώπους αγροτικών ενώσεων και συνεταιρισμών, αλλά και σε εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης και συμβούλους μάρκετινγκ και αγροτικής ανάπτυξης, στους οποίους θα γίνει παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε από την κοινοπραξία του έργου Farm Inc, και ιδιαιτέρως των ενοτήτων που αφορούν στην διεθνοποίηση (internationalization) και την εμπορική σήμανση (branding). Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις των συμμετεχόντων θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση και την ανανέωση του εκπαιδευτικού υλικού, που στη συνέχεια θα είναι ανοικτό και διαθέσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν επιλέγοντας μία από τις παρακάτω περιπτώσεις:

Πιλοτική εκπαίδευση στις 10 Ιουνίου 2015 (10:00-14:00): θα διεξαχθεί στο Κτήμα Συγγρού, Λεωφ. Κηφισίας 182, Κηφισιά, Αίθουσα Ιφιγένεια (Πύργος Συγγρού). 

Πιλοτική εκπαίδευσης στις 16 Ιουνίου (15:00-19:00): θα διεξαχθεί στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα

Πιλοτική εκπαίδευσης στις 17 Ιουνίου (15:00-19:00): θα διεξαχθεί στο κτήριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, Μασσαλίας 22, Αθήνα. 

Πρόσβαση στο υλικό εκπαίδευσης εξ’ αποστάσεως: Για τους ενδιαφερόμενους που βρίσκονται εκτός Αθήνας και δεν έχουν περιθώριο μετακίνησης, παρέχεται η δυνατότητα πρόσβασης και μελέτης του υλικού μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις τους για το υλικό θα δοθούν μέσω ερωτηματολογίου αξιολόγησης που θα τους σταλεί. 

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η επικοινωνία με την κυρία Γεωργία Δέδε, τηλ. 2103680006, e-mail [email protected] για κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 

Το ευρωπαϊκό έργο Farm Inc 
Το έργο Farm Inc. ασχολείται με το ζήτημα της ανταγωνιστικότητας σε επίπεδο αγροκτήματος και έχει ως στόχο να διευκολύνει τη βιωσιμότητα της λειτουργίας του αγροτικού τομέα βελτιώνοντας παράλληλα και την ποιότητα της επαγγελματικής κατάρτισης στις χώρες που συμμετέχουν στο έργο. Το διετές έργο, ξεκίνησε τις δράσεις του το 2013 και ολοκληρώνεται τον Σεπτέμβριο 2015, ενώ η κοινοπραξία αποτελείται από εταίρους, μεταξύ των οποίων και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, στο Βέλγιο, την Ελλάδα, την Ιταλία, την Κύπρο και τη Λετονία. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του έργου Farm Inc. www.farminc.eu . 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις