«Εγκατάσταση Νέων Γεωργών»

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερωτική ημερίδα για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ. στην Αθήνα, στο ισόγειο του κτιρίου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Λεωφόρος Αθηνών 58).

Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά Συμβούλους, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., που δραστηριοποιούνται στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής και Στερεάς Ελλάδας.

Επισημαίνεται ότι την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί, στον ίδιο χώρο και για το ίδιο θέμα, εκδήλωση του Υπ.Α.Α.Τ. για την ενημέρωση των Δ.Α.Ο.Κ. και Δ.Α.Ο. των ως άνω Περιφερειών, σε θέματα αρμοδιότητάς τους.

Για τους Συμβούλους, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., των υπόλοιπων Περιφερειών της χώρας (Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Θεσσαλίας) αλλά και για τις Δ.Α.Ο.Κ. και Δ.Α.Ο. των εν λόγω Περιφερειών, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις