Συναντήσεις συνεργασίας Ελλήνων με Αιγύπτιους επιχειρηματίες

Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διεξαγωγή B2B match making event με Αιγύπτιους επιχειρηματίες οι οποίοι και θα επισκεφθούν την Αθήνα αύριο Πέμπτη, 21/11/2013.

Αντίστοιχο B2B match making event έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2012 στα πλαίσια της εβδομάδας επιχειρηματικότητας ΕW Greece, με συνέργειες και συνεργασίες να έχουν ανθίσει από τότε. Με το ίδιο σκεπτικό, σας προσκαλούμε την Πέμπτη στις 3.00 μμ στον χώρο του Colab, προκειμένου συγκεκριμένες και στοχευμένες συναντήσεις με τα μέλη της αιγυπτιακής αποστολής να λάβουν χώρα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την λίστα των Αιγυπτίων επιχειρηματιών που θα παρευρεθούν στην συνάντηση( https://www.dropbox.com/s/myavrz4gtrixdhp/BD%20EJB-ACCI.pdf ). Όπως θα δείτε, δραστηριοποιούνται σε πολλούς και διαφορετικούς τομείς, όπως Construction – Real Estate – Engineering Industry – Energy – Manufacturing – Shipping – Textile – Agriculture.

Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν συνάντηση με μέλη της αποστολής, να προωθήσουν άμεσα τα στοιχεία της εταιρείας τους καθώς και της εταιρείας με την οποία θα ήθελαν να συνομιλήσουν στα πλαίσια του event, στο info AT hellenicstartups.gr ή στο k.kypriotaki AT hellenicstartups.gr, ώστε να κοινοποιηθούν προς εκείνους, διευκολύνοντας έτσι την επιτυχή διεξαγωγή του event.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις