Γιορτάστηκε και φέτος η «Ημέρα Δημήτρη Περρωτή»

 

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College τίμησαν πρόσφατα  τη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή σε μια σεμνή τελετή, παρουσία της Αλίκης Περρωτή, του Eφόρου της Σχολής  Seth Frank και πολλών άλλων σημαντικών καλεσμένων από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Η «Ημέρα Δημήτρης Περρωτής» καθιερώθηκε το 1996 όταν η Αλίκη Περρωτή, μέσω μιας σημαντικής δωρεάς με τη μορφή κληροδοτήματος στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη, συνετέλεσε στη δημιουργία και την έναρξη λειτουργίας του Perrotis College, το οποίο εδώ και 17 χρόνια προσφέρει καινούριες εκπαιδευτικές δυνατότητες σε έναν ολοένα αυξανόμενο αριθμό σπουδαστών.

Η κ. Περρωτή κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στη Σχολή και το Κολέγιο Perrotis,  είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τα νέα Ερευνητικά Εργαστήρια «Αλίκη Περρωτή» τα οποία κατασκευάστηκαν  και εξοπλίστηκαν με προσωπική της δωρεά. Τα νέα ερευνητικά εργαστήρια, είναι πλήρως εξοπλισμένα και θα εξυπηρετήσουν  τους σπουδαστές που φοιτούν στο Perrotis College αλλά και εξωτερικούς συνεργάτες για την πραγματοποίηση ερευνητικών προγραμμάτων σε συνεργασία με τα στελέχη του Κολεγίου.
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις