Ενημέρωση για τα «κόκκινα» δάνεια όλων των τραπαεζών

Εκδήλωση για τα ληξιπρόθεσμα δάνεια (αγροτών και μη)  και τη χρηματοδότηση των αγροτών, πραγματοποιεί η εφημερίδα «Αγροτική έκφραση», η εκπομπή «ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΓΗ», το « ΑγρΟραμα» και το «agrocapital.gr»  την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014, στις 16:00 στην αίθουσα Corona, μέσα στην Agrotica, στην Θεσσαλονίκη. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο γνωστός πλέον και αγαπητός σε όλο τον αγροτικό κόσμο, ο «θαυματουργός» γιατρός και αυτοδίδακτος νομομαθής, κ. Δημήτρης Αντωνίου και ο δικηγόρος Αθηνών κ. Στέλιος Σπώκος.

Οι κ.κ.  Αντωνίου και Σπώκος, θα αναπτύξουν το θέμα των ληξιπρόθεσμων (κόκκινων») δανείων των  τραπεζών και θα αιτιολογήσουν γιατί αυτά έχουν εξοφληθεί καθώς και γιατί δεν πρέπει να πληρωθούν για 2η φορά από τους οφειλέτες.

Παράλληλα ο κ. Αντωνίου θα αναφερθεί στην όλη κατάσταση που επικρατεί στον τραπεζικό χώρο, ιδιαίτερα μετά τις διώξεις τραπεζιτών και επιχειρηματιών του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και θα παρουσιάσει το πώς μπορούν να χρηματοδοτηθούν οι αγρότες με τη δημιουργία μιας πραγματικής τράπεζας αγροτών.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει και η επίσημη καταγραφή όλων των ενδιαφερομένων πολιτών (αγροτών και μη) απ’ όλη την Ελλάδα, που θέλουν να στραφούν δικαστικά κατά των τραπεζών για τα «κόκκινα» δάνεια.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις