Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στην Agrotica

Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας πρόκειται να συμμετάσχει στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica 2014, η οποία θα διεξαχθεί από 30.1.2014 έως 2.2.2014 στο χώρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης (HELEXPO), Περίπτερο 2, stand 19a.

Η συμμετοχή του Ιδρύματος κρίνεται σκόπιμη, για την παρουσίαση του καινοτόμου και βραβευμένου (Greek Agribusiness Forum 2013) λογισμικού FarmManager του Εργαστηρίου Γεωργικών Εφαρμογών Κινητής Τηλεφωνίας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών. Στο περίπτερο θα παρουσιαστούνε όλα τα προϊόντα καινοτόμου λογισμικού κινητής τηλεφωνίας που ανέπτυξε το εργαστήριο και θα προβληθεί ο τρόπος συμβολής αυτών στην ανάπτυξη και εξέλιξη της αγροτικής κοινότητας στην νέα εποχή της τεχνολογίας.

Παράλληλα στο περίπτερο του Ιδρύματος θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση και η προβολή των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών (Π.Μ.Σ.), τα οποία λειτουργούν στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπεύθυνος Εργαστηρίου Γεωργικών Εφαρμογών Κινητής Τηλεφωνίας (Ε.Γ.Ε.Κ.Τ.): Δρ. Θεόδωρος Λάντζος.  http://farmmanager.teiser.gr/
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις