Αναδιοργάνωση: η επόμενη μέρα για τους εργαζόμενους

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ σε συνεργασία με την εταιρία KPMG διοργανώνει την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, στο συνεδριακό Κέντρο της ΕΕΔΕ στην Αθήνα (Ιωνίας 200 & Ιακωβάτων), εσπερίδα με θέμα: «Αναδιοργάνωση: η επόμενη μέρα για τους εργαζόμενους».

Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι να συζητηθούν τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με την αναδιοργάνωση των επιχειρήσεων, τη διαχείριση εργαζομένων που αποχωρούν καθώς και τις επιπτώσεις στη συνοχή της επιχείρησης και στην αποδοτικότητα τω εργαζομένων στο πλαίσιο αυτών των αλλαγών.

Τι άλλαξε μετά την απομάκρυνση των εργαζομένων, πως χειρίστηκαν οι επιχειρήσεις εκείνους που απομακρύνθηκαν και πώς αυτούς που παρέμειναν.  Ποιες οι θετικές και ποιες οι αρνητικές επιπτώσεις των αναδιοργανώσεων στους εργαζόμενους, στις επιχειρήσεις και στο διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μετά από δήλωση συμμετοχής. Πληροφορίες: http://www.eede.gr/pdf/eimad_kpmg_130214_inv.pdf

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις