Το πρώτο οινικό τουρνουά τένις CAVALIERI OPEN by NICO LAZARIDI

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά τένις που οργανώνει το Tennis Bowl και πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Ace Tennis Club στην Παλλήνη, μεταξύ 14 Ιουνίου – 5 Ιουλίου.

 

Το όνομα είναι εμπνευσμένο από τους οίνους Cavalieri, τα τρία κρασιά της NICO LAZARIDI και αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο “οινικό τουρνουά” τένις που γίνεται στην Ελλάδα. Η πρωτότυπη αυτή αθλητική διοργάνωση συνδυάζει τον κόσμο του αθλητισμού με αυτό του κρασιού καθώς παράλληλα με τους αγώνες διεξάγονται και εκδηλώσεις που έχουν σχέση με το κρασί.

 

Μια τέτοια εκδήλωση διεξήχθη την Τρίτη 20 Ιουνίου καθώς διοργανώθηκε event οινογνωσίας στο Ace Tennis Club από την κυρία Φεντερίκα Λαζαριδη (Διεύθυνση Οινοποίησης & Marketing NICO LAZARIDI). Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν μια ολοκληρωμένη γευστική δοκιμή με 6 premium κρασιά της Nico Lazaridi. Καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά Cavalieri Open έχουν προγραμματιστεί πολλές κληρώσεις με πλούσια δώρα ενώ σε όλους τους νικητές μαζί με το έπαθλο θα δίνεται από μία μεγάλη φιάλη (Magnum 1.5 Lt) Nico Lazaridi.

 

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις