Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής στη Λάρισα: Εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής στη Λάρισα: Εκδήλωση για τα μεταπτυχιακά προγράμματα

Το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στη Λάρισα διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση των μεταπτυχιακών προγραμμάτων του, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023, στις 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα 12 του Τμήματος, στη Γαιόπολις.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η κα. Έλενα Δανάλη, υπεύθυνη της εκστρατείας για τη βιώσιμη γεωργία στο ελληνικό γραφείο της Greenpeace. Η κα. Δανάλη θα μιλήσει για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της βιώσιμης κτηνοτροφίας, καθώς και για τον ρόλο των μεταπτυχιακών προγραμμάτων στην ανάπτυξη της βιώσιμης παραγωγής ζωικών προϊόντων.

ΖΩΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ
ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΠΟΥΔΩΝ
DAIRY CATTLE MANAGEMENT

Τα προγράμματα αυτά προσφέρουν στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στον τομέα της κτηνοτροφίας, με έμφαση στην έρευνα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς το κοινό. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής ή να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2410689600.

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Τμήματος Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και για τις προοπτικές που ανοίγουν στον τομέα της βιώσιμης

Δείτε εδώ το πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις