«5οAgro Quality Festival»

 

Το μεγαλύτερο φεστιβάλ για τα ελληνικά πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα το «5οAgro Quality Festival», θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 6 Απριλίου 2014, στους φιλόξενους χώρους του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά.

Ελάτε να σας κεράσουμε παραδοσιακά εδέσματα από όλη την Ελλάδα, σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ξυπνάει μνήμες από τη ζωή στο χωριό.

Ελάτε να ταξιδέψουμε στο «Αγροτικό Χωριό», εκεί όπου η καθημερινότητα ήταν γεμάτη από μυρωδιές παραδοσιακών γλυκισμάτων και εδεσμάτων και η παραγωγή των πρώτων υλών για το τραπέζι μας γινόταν με παραδοσιακό τρόπο.

Ποντική Κουζίνα, Μικροί Μάγειρες, Παραστάσεις Καραγκιόζη, Παιδική Θεατρική Παράσταση και παραδοσιακά Χορευτικά είναι μερικές μόνο από τις εκδηλώσεις του 5ουAgro Quality Festival.

Οι Chef του Φεστιβάλ θα ετοιμάζουν κάθε ημέρα δεκάδες πιάτα συνδυάζοντας  παραδοσιακά προϊόντα και παρουσιάζοντας τα με μια νέα ματιά.

Ένα μοναδικό ταξίδι στον πλούτο της Ελληνικής υπαίθρου περιμένει μικρούς και μεγάλους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα ελληνικά προϊόντα και τη διαδικασία παραγωγής τους.

Εκατοντάδες παραγωγοί από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, με τα ποιοτικά προϊόντα τους ντύνουν πολύχρωμα τον χώρο και μας ταξιδεύουν με τα κεράσματα τους σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Οι μικροί μας φίλοι, ακολουθώντας τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι στο χρόνο μαθαίνουν τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια, διασκεδάζουν με την φιγούρα του Καραγκιόζη, καταπιάνονται με τον πηλό και φτιάχνουν χειροτεχνίες με προϊόντα της γης στο χώρο των παιδικών εργαστηρίων.

Ας υποδεχτούμε όλοι μαζί τη γιορτή της ελληνικής γής.

Ελάτε … Κερνάμε Ελλάδα!!!

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις