Πλώρη για Αφρική και Μέση Ανατολή βάζει η Peugeot με το Landtreck

Το νέο της αγροτικό με την ονομασία Landtreck παρουσίασε η Peugeot, με το οποίο στοχεύει να κατακτήσει την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Κάτω από το καπό του Peugeot Landtreck βρίσκεται έναν κινητήρα diesel χωρητικότητας 1,9 λίτρων έχοντας απόδοση 190 ίππους και 350 Nm ροπής, ωστόσο στην κορυφαία εκδοχή του τον πρώτο λόγο έχει ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης χωρητικότητας 2,4 απόδοσης 210 ίππων.

Αντί του μηχανικού κιβωτίου των έξι σχέσεων προσφέρεται μια αυτόματο μονάδα με τον ίδιο αριθμό σχέσεων, η οποία μάλιστα συνοδεύεται και από τρία διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας.

Η καρότσα έχει διαστάσεις 1,63m x 1,60m x 0,5 μέτρα που αντιστοιχεί σε δύο ευρωπαλέτες στην διπλοκάμπινη έκδοση ενώ στην μονοκάμπινη με τις μεγαλύτερες διαστάσεις χωρούν τρεις. Το ωφέλιμο φορτίο ξεπερνά τον ένα τόνο και μπορεί να φτάσει τους 1,2. 

Το Landtrek για παράδειγμα δεν θα έχει πίσω προφυλακτήρα προκειμένου η πόρτα της καρότσας να ανοίγει σε γωνία 180 μοιρών, ενώ η απόστασή του από το έδαφος θα φτάνει τα 235 χιλιοστά.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις