Θ.Καράογλου: «Οι εικονικοί παράδεισοι που υπόσχεται ο  ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθουν την κοινωνία»

Την πεποίθηση και την αισιοδοξία του  πως όσο πλησιάζουν οι ημέρες για τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία αποκτά ισχυρό πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία εξέφρασε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, αναφερόμενος στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που καταγράφουν σταθερή άνοδο των ποσοστών της Ν.Δ. και ανατροπή του μέχρι πρότινος πολιτικού κλίματος.  
Όπως δήλωσε σχετικά ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.: «Πλησιάζει η ώρα που όσοι χρησιμοποίησαν καταχρηστικά το Σύνταγμα για να επιτύχουν την κομματική τους στρατηγική και να ανατρέψουν την Κυβέρνηση, θα λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν περίτρανα ότι οι εικονικοί παράδεισοι που υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και η γλώσσα της υπερβολής που χρησιμοποιούν τα στελέχη του, δεν πείθουν την κοινωνία. Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός μας θα ψηφίσει αξιολογώντας προγράμματα και όχι λόγια του αέρα. Θα επιλέξει κυβερνησιμότητα και όχι αριστερές ιδεολογίες που βλάπτουν τη χώρα και την οδηγούν σε υπανάπτυξη. Θα υπερψηφίσει τη σταθερότητα και την εφαρμογή πολιτικών που έβγαλαν τη χώρα από το τούνελ του υπερδανεισμού και της υπερχρέωσης και θα καταψηφίσει τάσεις που γιγαντώνουν τον πελατειακό δημόσιο τομέα, “χαϊδεύουν” κηφήνες, υπονομεύουν επενδύσεις και συγκαλύπτουν την ανομία.  Οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι η στιγμή της αλήθειας, όπου η κοινωνία θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην ειλικρίνεια και στην υπευθυνότητα, απορρίπτοντας τα… ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θεόδωρος Γ. Καράογλου είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Περιφ. Θεσσαλονίκης. Γεννήθηκε στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης το 1960. Είναι παντρεμένος με τη Γιώτα Μαντανίκα και  έχουν δύο παιδιά τον Γιώργο και τη Βανέσσα. Είναι Οικονομολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε τη στρατιωτική του Θητεία ως έφεδρος αξιωματικός του πυροβολικού. Πριν την εκλογή του ως βουλευτής, εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας (φοροτέχνης - λογιστής), ενώ στη συνέχεια εργάσθηκε ως εφοριακός στο Υπουργείο Οικονομικών.
Το 1986 και το 1990 εκλέγεται Πρόεδρος της Κοινότητας Ζαγκλιβερίου του Νομού Θεσσαλονίκης. Στις νομαρχιακές εκλογές του 1994 - 1998 – 2002 εκλέγεται Νομαρχιακός Σύμβουλος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.
Στις εθνικές εκλογές του 2004 εκλέγεται βουλευτής της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης.
Το 2007 εκλέγεται 1ος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης.
Στις εθνικές εκλογές του 2009 επανεκλέγεται 1ος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης. Το 2010 ορίζεται Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της ΝΔ. Το 2011 ορίζεται Αναπληρωτής Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Εργασίας και της Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ. Το 2012 ορίζεται Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Μακεδονίας-Θράκης της ΝΔ. 
Στις εθνικές εκλογές του 2012 (Μάιος-Ιούνιος) επανεκλέγεται 1ος βουλευτής της ΝΔ στη Β' Περιφέρεια Νομού Θεσσαλονίκης.
Ως βουλευτής συμμετέχει στις εξής επιτροπές: «Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων», «Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Προστασίας Περιβάλλοντος», «Επιτροπή Θρησκευμάτων και Ορθοδοξίας», «Ειδική Επιτροπή Απολογισμού και Γενικού Ισολογισμού του Κράτους και ελέγχου της εκτέλεσης του Προϋπολογισμού του Κράτους», «Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Απόδημου Ελληνισμού της Διασποράς».
Από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο 2014 διετέλεσε  Υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. 
Το 2014 εξελέγη Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις