2η FOOD EXPΟ GREECE!



Με δυναμικούς ρυθμούς προχωρά η προετοιμασία της 2ης FOOD EXPΟ GREECE!

Η 2η FOOD EXPO έρχεται να απαντήσει στο καθολικό αίτημα της αγοράς για μια σύγχρονη και δυναμική έκθεση διεθνών προδιαγραφών με ξεκάθαρη στόχευση στην Β2Β αγορά.

Μετά την τεράστια επιτυχία της 1ης FOOD EXPO GREECE, μπήκαν οι βάσεις για τη δημιουργία ενός μεγάλου διεθνούς εκθεσιακού θεσμού για τα τρόφιμα και τα ποτά. Η 2η FOOD EXPO ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 500 εκθέτες από την Ελλάδα, τη Μεσόγειο και όλο τον κόσμο, είτε μεμονωμένα είτε μέσω εθνικών περιπτέρων, δίνοντάς της τη διεθνή εμβέλεια και ακτινοβολία που χρειάζεται ο εκθεσιακός θεσμός του κλάδου των τροφίμων στη χώρα μας. Ανάμεσα στα εκθέματα, κατηγορίες όπως αυτή των ΠΟΠ προϊόντων, γαλακτοκομικά, ζαχαρώδη, προϊόντα ζύμης, Α’ ύλες Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, αλλά και μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων, συστήματα αποθήκευσης και διακίνησης και πολλά άλλα, παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της ζαχαροπλαστικής, οι οποίοι επισκέφθηκαν μαζικά και την 1η διοργάνωση της έκθεσης.

Παράλληλες εκδηλώσεις
Οι επισκέπτες της FOOD EXPO θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα θεματικών εκδηλώσεων από εξειδικευμένους εισηγητές, που θα περιλαμβάνει συνέδρια και ημερίδες με θέματα όπως τις εξαγωγικές ευκαιρίες, τα ΠΟΠ προϊόντα και τη γαλακτοκομία. Τέλος, στα πλαίσιά της θα διεξαχθεί και το Διεθνές Forum για τη Μεσογειακή διατροφή.

Μαζί και η έκθεση Οίνου & Αποσταγμάτων OENOTELIA
Παράλληλα με τη 2η FOOD EXPO θα διοργανωθεί η 1η ΟΕΝΟΤΕLIA σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 3. Πρόκειται για μια αυστηρά επαγγελματική έκθεση με περίπτερα υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας από παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις οίνου και ελληνικών αποσταγμάτων, καθώς και εταιρείες μηχανημάτων και οινολογικού εξοπλισμού.
Σεμινάρια, γευστικές δοκιμές, προτάσεις wine list και πολλές άλλες εκδηλώσεις οινικής εκπαίδευσης έχουν προγραμματιστεί σε ειδικά διαορφωμένες αίθουσες και θα αποτελέσουν την πλατφόρμα ενημέρωσης και προβολής των ελληνικών κρασιών στους επισκέπτες της OΕNOTELIA.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την FORUM AE:
Τηλ. 210 5242100
e-mail: [email protected]
Website: www.foodexpo.gr
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις