Οδεύει προς τα εγκαίνια της η  3η FOOD EXPO 2016

Με πληρότητα και συνολικά 900 εκθέτες στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα οδεύει προς τα εγκαίνια της η  3η FOOD EXPO 2016 η  μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 - 21 Μαρτίου 2016, στο METROPOLITAN EXPO.


Το μεγάλο ετήσιο ραντεβού όσων δραστηριοποιούνται στον  και σ’ όλη την προμηθευτική αλυσίδα αλλά και ως ένα σημαντικό οικονομικό γεγονός για την Ελλάδα.

Πρόκειται για μια εξωστρεφή προσπάθεια, μια πρωτοβουλία που απαντά στην κρίση, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και νέες δυνατότητες συνεργασιών για τους εκθέτες και για τους επαγγελματίες του χώρου.

Ό στόχος που είχε τεθεί επετεύχθη, και έτσι παρά το γενικότερο οικονομικό κλίμα και τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, , έχουν ήδη διατεθεί όλα τα διαθέσιμα περίπτερα, σε 900 προμηθευτικές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών, οι οποίες έχουν δηλώσει συμμετοχή, και θα γνωρίσετε τα προϊόντα τους.
 

«Πρόκειται, πραγματικά, για μια σημαντική επιτυχία όλων όσων εργάζονται για την καλή προετοιμασία και την οργάνωση της . Αλλά και μια απόδειξη ότι η έκθεση αυτή, η μεγαλύτερη, πλέον, εκτός Ελλαδας κλαδική έκθεση , ήταν κάτι απολύτως αναγκαίο, κάτι που έλειπε Η FOOD EXPO εκμεταλλευόμενη το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον των διεθνών αγορών για τα Ελληνικά Τρόφιμα & Ποτά, υλοποιεί ένα τεράστιο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα hosted buyers για την έκθεση. Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού, το κόστος του οποίου θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ, έχει καταφέρει να προσελκύσει μέχρι στιγμής 450 σημαντικούς ξένους αγοραστές

Οι περισσότεροι από τους αγοραστές αυτούς εκπροσωπούν μεγάλες αλυσίδες supermarket, wholesalers, brokers, distributors, και καταστήματα delicatessen και προέρχονται από σημαντικές αγορές-στόχους, όπως: ΗΠΑ, ΚΑΝΑΔΑ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ, ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ και άλλες 43 διαφορετικές χώρες!

MEDITERRANEAN FOOD EXPERIENCE
Ένα πανόραμα γαστρονομικών εκδηλώσεων που αναδεικνύουν την ποιοτική υπεροχή των Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών! Ένα τριήμερο φεστιβάλ γαστρονομίας πρόκειται να φιλοξενηθεί στην 3η FOOD EXPO, με αμέτρητες ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και events, που θα έχουν στόχο να αναδείξουν τον γαστρονομικό πλούτο και τη διατροφική αξία της Μεσογειακής διατροφής.

FOOD EXPO SEMINARS
Στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO θα φιλοξενηθεί μια σειρά σηµαντικών εισηγήσεων μικρής διάρκειας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τους Έλληνες παραγωγούς, τους λιανεμπόρους, τους διανομείς και την οργανωμένη λιανική.


ΠΕΤΕΤ: Τεχνολογία και Καινοτομία στην Επεξεργασία Τροφίμων
Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «Τεχνολογία και Καινοτομία στην Επεξεργασία Τροφίμων», θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων, στα πλαίσια της 3ης FOOD EXPO, την Κυριακή 20/3 στις 14:00 στην αίθουσα C2 του METROPOLITAN EXPO.

F&B Management Conference 2016
Στο πλαίσιο της 3ης FOOD EXPO 2016, η Ελληνική Ένωση Στελεχών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Σ.Ε.Ε.) θα διοργανώσει το πανελλήνιο συνέδριο «F&B Management Conference 2016» στην αίθουσα C2 του METROPOLITAN EXPO το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις