"ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση"

Νέα δεδομένα δημιουργούνται για τους εκθέτες της 5ης Παγκρήτιας έκθεσης "ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση", αφού στο πλαίσιο της έκθεσης, που θα γίνει στις 2 έως 5 Ιουνίου 2016 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, οι διοργανωτές σε συνεργασία με το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, μονάδα του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (Ι.Τ.Ε.) και συντονιστή του Enterprise Europe Network - Hellas, διοργανώνουν εκδήλωση δικτύωσης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Κρήτης.
5η Παγκρήτια Έκθεση

    Θα προσκληθούν:
    600 επιμελητήρια από 50 χώρες
    325 διεθνείς αγοραστές
    100 Ελληνικές επιχειρήσεις

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να υποστηρίξει με οργανωμένο τρόπο τους εκθέτες, προκειμένου να γνωριστούν και να διερευνήσουν πιθανές συνεργασίες με εταιρίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η έκθεση θα λειτουργεί Πέμπτη έως Κυριακή από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο κοινό, γεγονός που θα αυξήσει επιπλέον την επισκεψιμότητα της έκθεσης.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παράλληλα με το εμπορικό της μέρος, η έκθεση εμπλουτίζεται από πλήθος πολιτιστικών, μουσικοχορευτικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αναδύουν το άρωμα και την κουλτούρα της Κρήτης και γίνονται πόλος έλξης για τους χιλιάδες επισκέπτες. Μουσική, χορός, φορεσιές, γαστρονομία, γεύσεις και μυρωδιές που θα σας ταξιδέψουν στις ομορφιές της Κρήτης και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές κεφιού και συγκίνησης.

Η Δήλωση Συμμετοχής για τους Παραγωγούς - Μεταποιητές - Προμηθευτές, μπορεί να γίνει μόνο από όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν ως εκθέτες στην 5η Παγκρήτια Έκθεση.

Η Δήλωση Συμμετοχής για τους Αγοραστές, μπορεί να γίνει από όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και θέλουν να συνάψουν σχέσεις συνεργασίας με παραγωγούς και μεταποιητές των Κρητικών προϊόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής, γίνονται στα τηλέφωνα 2810-213318, 6932-430433 και στην ιστοσελίδα www.pagritiaekthesi.gr

Δώστε και εσείς την αναγκαία ώθηση στην επιχειρηματική σας δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις