Heim+Handwerk 2016

Ελληνική Συμμετοχή διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Έκθεση Ειδών Οικιακής Χρήσης, Λαϊκής Τέχνης και Δώρων, Heim+Handwerk 2016, που πραγματοποιείται από τις 23 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου, στο Μόναχο. Η εταιρία – μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni. Promotion, αναλαμβάνει, υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, την οργάνωση του ελληνικού περιπτέρου, το οποίο θα φιλοξενήσει, μεταξύ 900 εκθετών, Έλληνες κατασκευαστές ειδών οικιακής χρήσης, λαϊκής τέχνης, διακοσμητικών ειδών και δώρων.    

 

Αυτό που διαφοροποιεί τη Heim+Handwerk από άλλες εκθέσεις είναι η δυνατότητα άμεσων πωλήσεων προς το κοινό. Οι βασικότεροι τομείς της έκθεσης είναι είδη δόμησης, εργαλεία, έπιπλα, αντίκες, οικιακές συσκευές, είδη κήπου, διακοσμητικά, μουσικά όργανα, χειροτεχνία και έργα λαϊκής τέχνης.

 

Σημειώνεται ότι, η έκθεση διεξάγεται παράλληλα με την Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOOD & LIFE 2016, στην οποία διοργανώνεται για 3η φορά Ελληνική Συμμετοχή από την εταιρία K.L.Ni. Promotion, επίσης υπό την αιγίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου. Και οι δύο εκθέσεις αναμένεται να προσελκύσουν περισσότερους από 135.000 ενδιαφερόμενους επισκέπτες.   

 

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, επισημαίνει ότι, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση, που επιθυμεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο ελληνικό ομαδικό περίπτερο, μπορεί να απευθύνεται στο τηλ. 210 64 19 037 και στο τηλ. 210 68 40 475 (εταιρία K.L.Ni. Promotion).

 

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.heim-handwerk.de

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις