«Εστιατορικό Marketing & Management»

Την Κυριακή 26/1 στα πλαίσια της ΕΞΠΟΤΡΟΦ, θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις με ποικίλη θεματολογία σχετική με το τρόφιμο και ποτό. Στις 11.30 και για 2 ώρες, στο συνεδριακό χώρο του Ολυμπιακού ακίνητου Ξιφασκίας οπου πραγματοποιείται η έκθεση, θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε ζωντανά ομιλίες απο στελέχη του κλάδου των εστιατορίων με πλούσια θεματολογία.

Θέμα: Θεματική ομιλία με θέμα «Εστιατορικό Marketing & Management» από το ESTIATORIA.GR - Tips για επιχειρήσεις εστίασης & αγροτική ανάπτυξη

Ομιλητές:
1. Φίλιππος Κούτρας (διευθυντής estiatoria.gr) Η προβολή ενός εστιατορίου σήμερα και το εστιατορικό management στους καιρούς μας.
2. Στέφανος Σιμωτάς (δημοσιογράφος-γευσιγώστης) Πώς να δημιουργήσω ένα επιτυχημένο εστιατόριο…
3. Chef: Χρήστος Τζιέρας. Η οργάνωση της κουζίνας και των πρώτων υλών. & To marketing “του πιάτου”.
4. Δημήτρης Καρράς (Σύμβουλος επιδοτήσεων και ειδικών χρηματοδοτήσεων ευρωπαϊκής ένωσης ESPA). Η σωστή προσέγγιση και τα απαιτούμενα για την επιδότηση της  επιχείρησης εστίασης.
5. Άννα Στεργίου, Υπεύθυνη Αγροτικού, Τουριστικού εφημερίδας "Ελευθεροτυπία", Αρχισυντάκτρια Agrocapital.gr.     Θέμα ομιλίας, Παραγωγός: "Ο αφανής ήρωας πίσω από την ελληνική κουζίνα"
6. Βασίλης Πετροπαναγιωτάκης (Αρχιτέκτων – Interior design). Πώς να καθορίσεις την ψυχολογία και την ατμόσφαιρα του εστιατορίου σου. “Setting the Mood” Τάσεις και η έξυπνη ανακαίνιση.
7. Σταύρος Ζαπάντης από εταιρεία Zapantis Group. Εξοικονόμηση Ενέργειας σε χώρους Μαζικής Εστίασης. Ποιες είναι οι τελευταίες  καινοτομίες του χώρου

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή 26/1, είσοδος ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις