Εκθέσεις με εξωτική χροιά


ΣΑΓΚΑΗ. Η 12η διεθνής έκθεση για «Διατροφή και Υγεία» πραγματοποιείται στο συνεδριακό κέντρο της Σαγκάης από τις 27 ως τις 29 Απριλίου 2014. Η αμέσως επόμενη έκθεση τη χειμερινή σεζόν: «Διατροφή και Υγεία» προγραμματίζεται για τις 28 ως τις 30 Νοεμβρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο του Πεκίνου.

Οι δυο αυτές εκθέσεις συγκεντρώνουν πάνω από 500 εκθέτες από 36 χώρες και 32 κινεζικές περιοχές ή επαρχίες, σ΄ένα χώρο 26.000 τ.μ.  Αφορούν υγεία, λειτουργικά τρόφιμα, ποτά, προϊόντα αδυνατίσματος, φυτικά καλλυντικά, φαρμακευτικό υλικό κ.ά. Η Σαγκάη διαθέτει πάνω από 1.000 σούπερ μάρκετ, 2.000 εμπορικά κέντρα, καλά δίκτυα πωλήσεων και διανομής ενώ ο ετήσιος ρυθμός ανάπτυξης είναι στο 38%.

Οι εκθέτες πρέπει να έχουν τα πιστοποιητικά που προβλέπονται είτε για άδεια άσκησης επιχειρηματικής δραστηριότητας, είτε έγγραφα πιστοποίησης προϊόντων, φυτοϋγιειονομικά έγγραφα κ.ά. Πρέπει να επικοινωνήσουν λίαν συντόμως με την οργανωτική επιτροπή για να διαλέξουν το σωστό περίπτερο, εφόσον συμπληρώσουν το κατάλληλο έντυπο της αίτησης για συμφωνία.

Οι υπογραφές στα έντυπα για λόγους ασφαλείας πηγαίνουν μέσω ταχυδρομείου ή φαξ στην οργανωτική επιτροπή και πρέπει να έχουν υπογραφεί κι από τα δυο μέρη. Οι προτεραιότητες τηρούνται ενώ προβλέπονται κάποιες προσαρμογές για τα περίπτερα.
Οι ενδιαφερόμενοι για τις εκθέσεις καλό θα είναι να γνωρίζουν, αν η χώρα μας έχει υπογράψει διακρατική συμφωνία, για τα προϊόντα, που επιθυμούν να πουλήσουν και τι πιστοποιητικά χρειάζονται. Επίσης, επειδή καταγγελίες μας έρχονται και για Κινέζους δήθεν επιχειρηματίες, εκτός από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το προϊόν τους, καλό θα είναι οι Έλληνες παραγωγοί και οι εταιρίες να είναι προσεκτικοί στις οικονομικές συμφωνίες.  Για περισσότερες πληροφορίες: www.hifair.cn
 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις