Επιστρέφει στις 05 – 10 Σεπτεμβρίου 2023 το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY

Το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου και Ηλεκτροκίνησης, IAA MOBILITY, επιστρέφει στις 05 – 10 Σεπτεμβρίου 2023 στο Μόναχο, με συνδιοργανωτές τον Σύνδεσμο Αυτοκινητοβιομηχανίας της Γερμανίας (VDA) και τον Εκθεσιακό Οργανισμό του Μονάχου, τον οποίο αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και την Κύπρο το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η IAA MOBILITY, η κορυφαία διεθνής διοργάνωση για το μέλλον της αυτοκίνησης, εξελίσσεται συνεχώς από ένα motor show σε μια mobility πλατφόρμα. Εκτός από την επίδειξη εντυπωσιακών αυτοκινήτων, e-bikes, e-scooters και μέσων μαζικής μεταφοράς, αναμένεται φέτος να αναπτύξει το μοντέλο μιας “smart city” με έξυπνη κυκλοφορία και καινοτόμους τρόπους σύνδεσης μεταφοράς, μέσω της βιωσιμότητας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κλάδου. Η IAA MOBILITY αντιπροσωπεύει μια ολιστική εικόνα της αυτοκίνησης.

Οι μεγαλύτερες εταιρίες αλλά και οι startup επιχειρήσεις, θα έχουν την ευκαιρία μέσω και της φετινής διοργάνωσης να παρουσιάσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο τους. Η IAA MOBILITY θα προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία της επόμενης γενιάς των οχημάτων και των φουτουριστικών προτύπων της βιομηχανίας, μέσα από διαδραστικά εκθέματα, ενώ θα δώσει την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να λάβει μέρος σε δοκιμαστικές περιηγήσεις και ειδικά events.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IAA MOBILITY προσφέρει τη δυνατότητα και σε ιδιώτες να απολαύσουν τη μοναδική αυτή εμπειρία της έκθεσης, καθώς ο εκθεσιακός χώρος θα εκτείνεται σε ολόκληρο το κέντρο της πόλης του Μονάχου.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις