Kaloudia: Η πρωτοποριακή εφαρμογή αναζήτησης παραδοσιακών τοπικών προϊόντων από όλη την Ελλάδα

Σενάριο 1ο, είσαι διακοπές σε μικρό ελληνικό νησί. Κάθεσαι με την παρέα σου σε γραφική ταβερνούλα δίπλα στην θάλασσα και απολαμβάνετε εκλεκτά παραδοσιακά μεζεδάκια συνοδευόμενα με ούζο ή κρασί, τοπικής παραγωγής. Και αναρωτιέσαι που θα μπορούσες και εσύ να βρεις στο νησί αυτά τα προϊόντα και να τα πάρεις μαζί σου ως "σουβενίρ" των διακοπών σου... Σενάριο 2ο, έχεις ήδη φύγει από τις διακοπές σου, έχεις γυρίσει στην πόλη σου, στην καθημερινότητα σου... Όμως το μυαλό σου είναι εκεί στο εξαιρετικό μαστέλο - είδος τυριού - που δοκίμασες ή στο γευστικότατο ούζο που ήπιες στις διακοπές σου. Σκέφτεσαι πως θα μπορούσες να το ξαναβρείς... Σε ένα άλλο, 3ο, σενάριο, ετοιμάζεις πρωινό για τα παιδιά, φρυγανιές με βούτυρο και μέλι. Θα ήθελες το μέλι να είναι εξαίρετης παραγωγής μελισσοκόμου που το φτιάχνει με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, αλλά δεν ξέρεις που θα μπορούσες να τον βρεις?

 

Σε όλα αυτά η λύση είναι η διαδικτυακή εφαρμογή αναζήτησης προϊόντων Kaloudia. Χάρη σε αυτήν, μικροί παραγωγοί και παραδοσιακές τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να προβάλουν τα προϊόντα τους σε Έλληνες αλλά και ξένους καταναλωτές. Από την άλλη πλευρά, ο καταναλωτής - χρήστης της εφαρμογής - μπορεί εύκολα και γρήγορα να αναζητήσει και να αγοράσει όλων των ειδών τοπικά ελληνικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα! Σκοπός των Kaloudia είναι να φέρουν πιο κοντά τους μικρούς παραγωγούς και τα παραδοσιακά προϊόντα τους με τους καταναλωτές που θα ήθελαν να ανακαλύψουν κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, κάτι ελληνικό...  

 

Η χρήση της εφαρμογής είναι απλή, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους. Αρκεί μόνο να καταβάσεις την εφαρμογή (θα την βρεις εδώ: https://goo.gl/DFNwzB) ή να μπεις στη ιστοσελίδα μας www.kaloudia.com. Έπειτα, θα μπορείς να εντοπίσεις με την βοήθεια του χάρτη, αλλά και την επιλογή της αναζήτησης προϊόντα είτε που βρίσκονται κοντά είτε βρίσκονται οπουδήποτε στην Ελλάδα. Θα μπορείς να ανακαλύψεις τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα απλά με ένα κλίκ.

Από την άλλη αν είσαι παραγωγός μπορείς να εγγραφείς εδώ: portal.kaloudia.com, Επιλέγοντας το πλάνο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου (μπορείς να ξεκινήσεις ακόμα και ΔΩΡΕΑΝ). Έχοντας καταχωρήσει τα στοιχεία σου και τα προϊόντα σου, θα μπορούν οι καταναλωτές/επισκέπτες να σε αναζητήσουν και να σε εντοπίσουν εύκολα και γρήγορα μεσώ των kaloudia.

 

 

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δείτε είτε το επεξηγηματικό  βίντεο (https://goo.gl/DdpwmG), ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 6988921702.

Facebook: https://www.facebook.com/KaloudiaProject

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις