USDA: Διασφάλιση γευμάτων στα παιδιά αυτό το φθινόπωρο

Ο υπουργός Γεωργίας των ΗΠΑ Sonny Perdue ανακοίνωσε σήμερα μια σειρά από ευελιξίες σε εθνικό επίπεδο για να διασφαλίσει ότι τα παιδιά της Αμερικής θα λάβουν τη θρεπτική τροφή που χρειάζονται καθ 'όλη την προσεχή σχολική χρονιά. Αυτές οι παραιτήσεις δίνουν στα κράτη, στα σχολεία και στους παρόχους παιδικής φροντίδας χρόνο να προγραμματίσουν πώς θα εξυπηρετήσουν τα παιδιά το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για νέες και καινοτόμες επιλογές διατροφής καθώς το έθνος ανακάμπτει από τον κοροναϊό.
 
«Καθώς η χώρα ξανανοίγει και τα σχολεία προετοιμάζονται για το φθινόπωρο, μια προσέγγιση για όλα τα γεύματα απλώς δεν θα την κόψει», δήλωσε ο υπουργός Sonny Perdue. «Οι ευελιξίες που ανακοινώνονται σήμερα δίνουν στα κράτη, στα σχολεία και στους παρόχους παιδικής φροντίδας τη βεβαιότητα που χρειάζονται για να χειρίζονται τα προγράμματα διατροφής παιδιών με τρόπους που έχουν νόημα λαμβάνοντας υπόψη τις τοπικές, επιτόπιες καταστάσεις τους και διασφαλίζουν ότι τα παιδιά της Αμερικής μπορούν να βασίζονται στην υπηρεσία γευμάτων καθ 'όλη τη διάρκεια το σχολικό έτος.»

Tα σχολεία εξετάζουν πολλά διαφορετικά μοντέλα μάθησης. Αυτή η ανακοίνωση τους δίνει τη δυνατότητα να λειτουργούν το Πρόγραμμα Πρωινού Σχολείου (SBP) και το Εθνικό Πρόγραμμα Γεύματος Σχολείου (NSLP) για να εξυπηρετούν καλύτερα τους μαθητές τους καθ 'όλη τη σχολική χρονιά 2020-2021. Επιτρέπει επίσης στους παρόχους στο Πρόγραμμα Τροφίμων για Παιδιά και Ενήλικες (CACFP) να προσαρμόζουν τις λειτουργίες για να εξυπηρετούν τα παιδιά στη φροντίδα τους. Το USDA παρέχει ευελιξία γύρω από τα μοτίβα γεύματος, τις απαιτήσεις καθορισμού ομάδων, τους χρόνους εξυπηρέτησης των γευμάτων και την παραλαβή γευμάτων γονέων / κηδεμόνων για παιδιά και στα τρία προγράμματα για την αντιμετώπιση των αναμενόμενων αλλαγών για την επόμενη σχολική χρονιά.
 
Το USDA ανακοινώνει επίσης μια νέα ευελιξία που παραιτείται από την απαίτηση για τα γυμνάσια να παρέχουν στους μαθητές την επιλογή να επιλέξουν μερικά από τα τρόφιμα που προσφέρονται σε ένα γεύμα. Ενώ αυτή η πρακτική, γνωστή ως "προσφορά έναντι εξυπηρέτησης" ενθαρρύνεται, τα μοντέλα κοινωνικής απόστασης ή γεύματος στην τάξη θα δυσκολεύουν αυτήν την κανονιστική απαίτηση. Συλλογικά, αυτές οι παραιτήσεις μειώνουν τα εμπόδια στις επιλογές εξυπηρέτησης γευμάτων που υποστηρίζουν τη μετάβαση σε κανονικές λειτουργίες, ενώ ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες τοπικές συνθήκες.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις