Ρώσοι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Έβρου


Ρώσοι επιχειρηματίες στο Επιμελητήριο Έβρου

Το Επιμελητήριο Έβρου ενημερώνει τα μέλη του ότι την Πέμπτη 18-7-2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Έβρου με αντιπροσωπεία Ρώσων Επιχειρηματικών της Αγίας Πετρούπολης.
Στη συνάντηση αυτή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της επιχειρηματικής κοινότητας του Έβρου και στους τομείς που εκείνους που θα μπορούσε να υπάρξει εξαγωγικό ενδιαφέρον. Ειδική μνεία έγινε στα παραγόμενα αγροτικά προϊόντα, τις μεταποιητικές μονάδες τροφίμων και ποτών, τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του νομού και στο τουριστικό μας προϊόν.
Από την πλευρά της, η επικεφαλής της Ρωσικής αντιπροσωπείας κ. Έλενα Σκόντα που είναι και Διευθύντρια στην Ένωση Μικρών Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Λένινγκραντ, εξέφρασε το ενδιαφέρον επιχειρηματιών της χώρας της, για συνεργασίες με αντίστοιχες επιχειρήσεις του Έβρου και ζήτησε την βοήθεια του Επιμελητηρίου στην υλοποίησή τους.
Οι Ρώσοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Αγίας Πετρούπολης, βρίσκονται από το απόγευμα της Τρίτης στην Αλεξανδρούπολη και έχουν επαφές με τους φορείς του Έβρου, σε μία προσπάθεια να υπάρξουν επενδυτικές συνεργασίες. Την Δευτέρα 23-7-2012 στο ξενοδοχείο Θράκη Παλλάς στην Αλεξανδρούπολη, θα διεξαχθεί επιχειρηματική ημερίδα, όπου και θα έχουν την δυνατότητα οι επιχειρηματίες του Έβρου να συζητήσουν, με τους Ρώσους συναδέλφους τους, τις δυνατότητες συνεργασίας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου κ. Χριστόδουλος Τοψίδης, ζήτησε από την Ρωσική αντιπροσωπεία να συμβάλλει και αυτή από την πλευρά της, στην αεροπορική σύνδεση της Αλεξανδρούπολης με την Αγία Πετρούπολη, για να έρθουν ακόμη πιο κοντά οι δύο περιοχές.
Γράφτηκε από τον  Βουκουρεσλής Μανόλης

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις