Στο Δίκτυό Ellindex παρουσιάζονται Έλληνες επιχειρηματίες από τη Νυρεμβέργη

Ελληνες επιχειρηματιες επαγγελματιες / Ελληνικες επιχειρησεις
Το σχέδιο της Ellindex βασίζεται στην κατευθυντήρια ιδέα να φέρει Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες πιο κοντά, να τους ενώσει και να τους δικτυώσει, καθώς και να προωθήσει επικοινωνία και συνεργασία μεταξύ τους.
Σκοπός είναι η επαναγκατάσταση δομών βασιζόμενες σε εμπιστοσύνη, οι οποίες δεν έχουν επιβαρυνθεί ξεκάθαρα αποκλειστικά και μόνο κατά τις περιόδους κρίσεων. Για να αντιμετωπιστεί αυτή η τάση, αποτελεί η επικοινωνία ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες έναν καθοριστικό παράγοντα!
ελληνικο δικτυο / ευρετηριο
Έλληνες συνεργαστείτε
To Ellindex είναι ένα ελληνικό δίκτυο για Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες και ευρετήριο για όλους τους ιδιώτες και χρήστες διαδικτύου.
Οι όροι Έλλην (μετάφραση στα Γερμανικά: Grieche/Hellene) και Index συναντώνται στη μέση.
Τα δύο παζλ με την ελληνική σημαία συμβολίζουν την ιδέα μας να ενώσουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες. Η βαθύτερη και άσειστη ιδέα είναι η υποστήριξη και τόνωση των σχέσεων και η δημιουργία συνεργασιών ή ένωση ανάμεσά τους.
Οφελος Δικτυου
Στο δίκτυό μας Ellindex αποκτάτε ως Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:
    Ανεύρεση Ελλήνων από διάφορους κλάδους
    Συνεργασίες
    Παρουσίαση επιχείρησης μέσω καταχώρισης
    Σύγχρονο μέσο για κατάλληλη παρουσίαση σε συνεργάτες και πελάτες
Εμπνευστείτε από την ποικιλία αυτού του δικτύου για Έλληνες επιχειρηματίες, επεκτείνοντας τις σχέσεις σας σε επίπεδο B2B ή B2C, για να κερδίσετε νέους επαγγελματικούς τομείς, συνεργάτες ή και επιπλέον απευθυνόμενα κοινά.
Χρησιμοποιείστε την Ellindex ως φερέφωνο για να απευθυνθείτε στους υπάρχοντες συνεταίρους σας ή για να γνωρίσετε νέους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, αν είστε πεπεισμένοι για την αναγκαιότητα και τη σημασία ενός δικτύου, το οποίο λειτουργεί, καθώς και για τις συνεργασίες ανάμεσα στους Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες.
Ζούμε σχεδόν τρία έτη το όραμα της ένωσης των Ελλήνων και επεκτείνουμε συνεχώς το δίκτυο. Οι Έλληνες επιχειρηματίες είστε ευπρόσδεκτοι να μας συνοδεύσετε σε αυτό το έργο.
Ελληνες επιχειρηματιες συνεργαζονται
Βάση μιας έρευνας απόψεων επιθυμούν 80% των ερωτηθέτων μελών του δικτύου Ellindex (Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες) την συνεργασία με άλλα συμμετάσχοντα μέλη.
Ελληνες επιχειρηματιες μιλουν για το Δικτυο μας
Οι πελάτες μας είναι πεπεισμένοι από την ιδέα και το σχέδιό μας. Η Ellindex είναι κατά τη γνώμη των ερωτηθέντων μελών μια αξιόπιστη, πρακτική και βοηθητική πηγή πληροφοριών.
Οι Έλληνες επιχειρηματίες στο Δίκτυό μας θεωρούν την δικτύωση με στόχο τη γνωριμία, την επικοινωνία και την συνεργασία ως απολύτως απαραίτητη.
Εκτιμούν την προσωπική επαφή και εξυπηρέτηση και άμεση πραγματοποίηση των πελατειακών επιθυμιών, καθώς και τις συνεχείς εξελίξεις και επεκτάσεις στο δίκτυο.
Στοχοι Δικτυου
Η Ellindex είναι ένα ανοιχτό δίκτυο, το οποίο πραγματοποιεί σε όλους τους ενδιαφερόμενους την ελεύθερη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας. Ο στόχος μας δεν είναι μόνο να προσφέρουμε ένα δίκτυο για Έλληνες επιχειρηματίες και επαγγελματίες, αλλά επιδιώκουμε να μεταφέρουμε την θετική εικόνα για αυτούς.
Η επιχείρησή μας βασίζεται στην εμπιστοσύνη, διότι η εμπιστοσύνη είναι ισχυρότερη από κάθε πώληση ή αγορά! Προσφέρουμε συνεργασίες σε βάση ειλικρίνειας, οι οποίες μόνο όφελος θα έχουν για όλους!
Έλληνες επιχειρηματίες: Το Δίκτυο Ellindex στέκεται για την προώθηση της B2C (Business-to-Consumer) και B2B (Business-to-Business) επικοινωνίας και συνεργασίας!

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις