Ελγαία

Η «Ελγαία ΕΠΕ» είναι μία εξειδικευμένη εμπορική εταιρεία Ελληνικών προϊόντων διατροφής «gourmet», με εξαγωγικό προσανατολισμό και σε πολύ λίγα επιλεγμένα σημεία παρουσίας στην Ελλάδα.
Τα προϊόντα της με το εμπορικό σήμα «εpoch – pure Greece» αποτελούν ουσιαστικά ένα «καλάθι» αμιγώς Ελληνικών παραδοσιακών τροφίμων υψηλής ποιότητας και γεύσης. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τρία είδη έξτρα παρθένου ελαιολάδου, οργανικά και συμβατικά, δώδεκα είδη ελιάς βιολογικής και συμβατικής καλλιέργειας, τρία είδη Αυγοτάραχου (Bottarga) καθώς και χειροποίητη Φέτα Π.Ο.Π.
Τα προϊόντα συνοδεύονται από τα αυστηρότερα πιστοποιητικά ελέγχου ποιότητας κατά τη παραγωγή όπως ISO 22000:2005 / HACCP, IFS & BRC με αποτέλεσμα να εξασφαλίζεται απόλυτα η ποιότητα σε όλο το κανάλι διανομής μέχρι και τον τελικό καταναλωτή.
Η «Ελγαία» σε σχέση με τον ευρύτερο Ελληνικό και διεθνή ανταγωνισμό έχει προχωρήσει πολύ όσον αφορά στον σχεδιασμό και στη παρουσίαση των προϊόντων της. Έτσι για κάθε ένα από τα προϊόντα με το σήμα «εpoch – pure Greece» έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εικόνα και το σχεδιασμό ετικέτας και συσκευασίας, δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αισθητικά αποτέλεσμα το οποίο προϊδεάζει για ένα πραγματικό γευστικό ταξίδι στην Ελληνική γη και θάλασσα.
Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον υψηλού επιπέδου «customer care & after sales» προσανατολισμό της «Ελγαία», προσφέρουν μέσω του «brand» «εpoch – pure Greece» στις διεθνής αγορές μία νέα «φρέσκια» εικόνα των Ελληνικών προϊόντων διατροφής, μία εικόνα μοναδικότητας και ολοκληρωμένης ποιότητας, ανεβάζοντας έτσι πολύ ψηλά τον πήχη για τον τόσο σημαντικό αυτό εμπορικό κλάδο της πατρίδας μας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Ελγαία” και τα προϊόντα «εpoch – pure Greece», μπορείτε να επισκεφθείτε το διαδικτυακο τόπο www.elgea.com.gr  ή www.epoch.com.gr

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις