Η Κστοριά πρόκειται να προβεί σε πρόσκληση ενδιαφέροντος για το LEADER
Η Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α. πρόκειται να προβεί σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο πλαίσιο του Τοπικού Προγράμματος «Εφαρμογή της προσέγγισης LEADER» στα πλαίσια του Άξονα 4 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013 (ΠΑΑ).

Η επιλέξιμη περιοχή παρέμβασης αποτελείται, από ολόκληρη την περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Αγίας Τριάδας και Μακεδνών του Δήμου Καστοριάς, και από την εκτός σχεδίου περιοχή της Δημοτικής Κοινότητας  Άργους Ορεστικού της Δημοτικής Ενότητας Άργους Ορεστικού του Δήμου Ορεστίδος.
 

Σημείωση: Μόνο για την δράση L313-4 «Προβολή και προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών» επιλέξιμη περιοχή εφαρμογής είναι, επιπλέον, και τα κομβικά σημεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, δηλαδή η πόλη της Καστοριάς και η πόλη του Άργους Ορεστικού.
 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητούν πληροφορίες και διευκρινήσεις από την Αναπτυξιακή Καστοριάς Α.Ε. Ο.Τ.Α. στα γραφεία της: Γράμμου 62, 2ος όροφος, Καστοριά, ή στα τηλέφωνα 2467083441-2 και  2467021346-7.

 

Υπεύθυνοι πληροφόρησης: Τσαπάρας Βασίλειος – Δ/ντης, Αντωνίου Θ., Δέλιου Ε., Ζησόπουλος Π. – Υπηρεσιακός Πυρήνας Ο.Τ.Δ.

 

Το πλήρες κείμενο μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις