Το ΑΚΚΕΛ φώναζε ότι θα ακριβύνουν ψωμί και άλλα τρόφιμα
Το ΑΚΚΕΛ φώναζε ότι θα ακριβύνουν ψωμί και άλλα τρόφιμα

Πολλές φορές δικαιώθηκε το ΑΚΚΕΛ όταν έκρουε το κώδωνα του κινδύνου και η διατροφική αυτάρκεια και επάρκεια είναι μία τέτοια περίπτωση. Βλέπουμε στα συστημικά κανάλια να αναφέρεται ότι λόγω της πολεμικής σύγκρουσης στην Ουκρανία θα υπάρξει αύξηση της τιμής των τροφίμων και μάλιστα με ιδιαίτερη έμφαση στο ψωμί.

Αυτή η υποκρισία όμως που κρύβουν οι συγκεκριμένες αναφορές στα συστημικά Media πραγματικά προκαλεί αηδία λόγω της αλητείας με την οποία αντιμετώπισαν επανειλημμένες ενημερώσεις από το ΑΚΚΕΛ, τις οποίες ειρωνεύτηκαν και αγνόησαν παραβιάζοντας τη δημοσιογραφική δεοντολογία εκτός των άλλων. Ομοίως και για την κυβέρνηση όταν το ΑΚΚΕΛ ενημέρωνε σχετικά δίνοντας όμως βαρύτητα και στις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί τότε κατά της Ρωσίας μετά από το δημοψήφισμα της Κριμαίας για επιστροφή στην Ρωσία από όπου την είχε αποσχίσει ο σοβιετικός ηγέτης Χρουτσώβ.

Είναι μία από τις περιπτώσεις όπου διαρκώς αποδεικνύεται ότι τα συστημικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν κάνει πειρατεία στη συχνότητα εκπομπής που αποτελεί περιουσία του ελληνικού λαού και την χρησιμοποιούν εναντίον του ελληνικού λαού.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις