«Ο ΕΛ.Γ.Α. και η  ασφάλιση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής. Δικαιώματα και υποχρεώσεις»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δεύτερη της σειράς ενημερωτικών συναντήσεων, που πραγματοποιεί ο ΕΛ.Γ.Α. σε όλη την χώρα, η οποία έλαβε χώρα στον Δήμο Μεγαρέων στις 21 Ιουλίου με αντικείμενο: «Ο ΕΛ.Γ.Α. και η ασφάλιση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής. Δικαιώματα και υποχρεώσεις».

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 21 Ιουλίου το απόγευμα, γεωργοκτηνοτρόφοι, της περιοχής ενημερώθηκαν για το θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων, τη διαδικασία της ασφάλισης, για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο ΕΛ.Γ.Α. στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, καθώς και για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Στη συνέχεια  τέθηκαν ερωτήματα εκ μέρους τους για τις διάφορες δραστηριότητες του Οργανισμού,  τα οποία απαντήθηκαν με σαφήνεια, και βοήθησαν τους συμμετέχοντες στην κατανόηση του έργου του ΕΛ.Γ.Α..

Η προσέλευση των συμμετεχόντων ήταν ικανοποιητική. Στη συνάντηση συμμετείχαν μεταξύ των άλλων εκπρόσωποι των αγροτικών συλλόγων και συνεταιρισμών, η Διευθύντρια του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης και οι ανταποκριτές του ΕΛ.Γ.Α. του Δήμου.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις