Η TÜV AUSTRIA HELLAS χορηγεί και συμμετέχει στο 2o Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, με την πολυετή εμπειρία της και την ηγετική της θέση στην πιστοποίηση επιχειρήσεων για Συστήματα Διαχείρισης & Προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα, θα είναι Χορηγός και θα συμμετέχει στις διαδικασίες του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Νοεμβρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο, στην Αθήνα.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Πανελλήνιο Συνέδριο για την Ανάπτυξη της Ελληνικής Γεωργίας δίνοντας έμφαση στους Αγρότες και τις Οργανώσεις τους που επιχειρούν και σηματοδοτούν την επανεκκίνηση της Αγροτικής Οικονομίας. Παράλληλα, στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου θα διεξαχθεί και Έκθεση αγροτικών Τροφίμων & Ποτών.

Την 2η ημέρα του Συνεδρίου θα απευθύνει χαιρετισμό ο κος Ιωάννης Καλλιάς, Γενικός Διευθυντής της TÜV AUSTRIA HELLAS ενώ ο κος Κ. Μαυρόπουλος, Διευθυντής Ανάπτυξης Αγροδιατροφικού Τομέα της TÜV AUSTRIA HELLAS, θα μιλήσει για την Ποιότητα ως ρυθμιστή για τη νέα Αγροτική Πολιτική και την εξωστρέφεια των ελληνικών αγροτικών προϊόντων. Επίσης, στο χώρο της έκθεσης τα στελέχη της TÜV AUSTRIA HELLAS θα είναι παρόντα και διαθέσιμα, για να συναντήσουν και συζητήσουν με κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό – επιχειρηματία, τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής επιχειρηματικότητας, μέσω της πιστοποίησης της ποιότητας των αγροτικών προϊόντων. 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις