Σε απεργία από σήμερα οι λαϊκές αγορές

Η πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων παραγωγών αγροτικών προϊόντων πωλητών λαϊκών αγορών προχωρά σε 48ωρη απεργία στις 27 και 28 Ιανουαρίου .

 
Μάλιστα, μέσω ανακοίνωσης, καλεί όλους τους παραγωγούς να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα κατά τόπους μπλόκα και τους Πελοποννήσιους παραγωγούς.

 
Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, τα προϊόντα που έχουν, θα τα διανείμουν από τις κατά τόπους λαϊκές που λειτουργούν, την Τετάρτη. Την Πέμπτη οι παραγωγοί με πούλμαν θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.
 
Σημειώνουμε ότι ο άλλος κλάδος των Λαϊκών Αγορών, οι επαγγελματίες πωλητές, δεν έχουν αποφασίσει να απεργήσουν. Συνεπώς μέχρι στιγμής ισχύει οτι οι Λαϊκές Αγορές θα λειτουργήσουν κανονικα με τους επαγγελματίες πωλητές. Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τους (ΠΟΣΠΛΑ) συνεδριάζει και σύμφωνα με πληροφοριες θα αποφασίσει να λειτουργήσουν τις Λαικές Αγορές. Η ΠΟΣΠΛΑ έχει πάρει απόφαση να συμμετάσχει στην πανελλαδική απεργία της 4ης Φεβρουαρίου 2016.

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις