Περιοδεία στη Μακεδονία και επίσκεψη στην έκθεση Agrotica πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η περιοδεία του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κυρίου Θεοφάνη Κουρεμπέ, ο οποίος από την Τρίτη 26 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου επισκέφτηκε πόλεις της Μακεδονίας συνοδευόμενος από στελέχη του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 ο Πρόεδρος επισκέφτηκε τα Υποκαταστήματα του ΕΛ.Γ.Α. στην Κοζάνη και τη Βέροια αντίστοιχα όπου συναντήθηκε με στελέχη και υπαλλήλους του Οργανισμού και συζήτησε μαζί τους σχετικά με την πορεία της εκτίμησης των ζημιών και τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε αυτή να καταστεί όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη και ταχύτερη.

Στην Βέροια πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση με φορείς των αγροτών της περιοχής όπου συζητήθηκαν θέματα ασφάλισης και αποζημιώσεων που αφορούν τους Νομούς Πέλλας και Ημαθίας.

Κατά τη διάρκεια των συσκέψεων συζητήθηκαν εκτενώς θέματα για όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του ΕΛΓΑ και ιδιαιτέρως για το προετοιμαζόμενο πλαίσιο αναδιάρθρωσης του ΕΛΓΑ με αιχμή τη διαφύλαξη και την ενδυνάμωση του δημοσίου χαρακτήρα του οργανισμού.

Την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος μετέβη στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να  παρευρεθεί στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων Agrotica. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα παρευρισκόμενα στελέχη του ΕΛ.Γ.Α. συνάντησαν από κοντά αγρότες και λοιπούς εμπλεκόμενους με το αγροτικό εισόδημα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να  συζητήσουν μαζί τους τα ζητήματα που τους απασχολούν αλλά και να ενημερωθούν διεξοδικότερα σχετικά με την διαδικασία της ασφάλισης και τον ρόλο του ΕΛ.Γ.Α. στη διασφάλιση του αγροτικού εισοδήματος.

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις