Eιδικές προσφορές στα μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. από την Εθνική τράπεζα

Σε συνέχεια των προσπαθειών που καταβάλει το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) να εξασφαλίσει ειδικές προσφορές στα μέλη του, ζήτησε από χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας να καταθέσουν προσφορά για την προμήθεια τερματικών συσκευών (POS), ειδικά για τα μέλη του Επιμελητηρίου που ασκούν ελεύθερο επάγγελμα και επιθυμούν τη διαχείριση των συναλλαγών της επαγγελματικής τους δραστηριότητας με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS). 

Στα παραπάνω πλαίσια η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ κατέθεσε ειδική προσφορά με προνομιακούς όρους για τα μέλη-γεωτεχνικούς του Επιμελητηρίου. 

Η προσφορά της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ στα μέλη του Επιμελητηρίου, έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. στην 3η/2016 συνεδρίασή του. 

Τα μέλη που επιθυμούν να κάνουν χρήση της παραπάνω προσφοράς της Εθνικής Τράπεζας θα πρέπει να την εκτυπώσουν και μαζί με μία βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι είναι μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. (π.χ. βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος ή βεβαίωση οικονομικής ενημερότητας τακτικού μέλους) να την προσκομίζουν σε οποιοδήποτε κατάστημα της Εθνικής. 

         Ολόκληρη η παραπάνω προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις