Μεταφορά της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών Κηφισιάς

Εκ του Δ.Σ. του ΣΥ.Β.Α.Α., θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31/5/2016, αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία η αποδοχή της μεταφοράς της Αγοράς Βιοκαλλιεργητών στην οδό Κοκκιναρά απο Λεωφ. Καραμανλή έως την οδό Παναγιάς Ελευθερώτριας, με την προϋπόθεση η αγορά να λειτουργεί στο σημείο αυτό 12 μήνες το χρόνο χωρίς να μεταφέρεται, ο αριθμός των συμμετεχόντων παραγωγών να είναι ο ίδιος με αυτόν που συμμετείχαν στην αγορά στην Χαριλάου Τρικούπη, καθώς επίσης να μην απαιτούνται τέλη καθαριότητας από τη δημοτική αρχή αφού εμείς οι ίδιοι φροντίζουμε για την καθαριότητα του χώρου που μας παραχωρεί ο δήμος χωρίς να επιβαρύνουμε δημοτικούς προϋπολογισμούς.

Παράλληλα με την κατάθεση της πρότασης που έγινε από τον Πρόεδρο του ΣΥ.Β.Β.Α. την Τετάρτη 1/6/2016 στον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Αυλήτη, επαναφέρουμε προς την Δημοτική Αρχή το αίτημα μας για έναρξη του Χορηγικού μας προγράμματος "Αγάπη με το κιλό", από το οποίο ο Δήμος Κηφισιάς μπορεί να επωφεληθεί με σημαντικές ποσότητες πιστοποιημένων φρέσκων προϊόντων σε εβδομαδιαία βάση έτσι ώστε να ενισχύσει τις κοινωνικές δομές ή/και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του.

Αναμένουμε την απάντηση της Δημοτικής Αρχής Κηφισιάς έτσι ώστε να λάβει τέλος η ταλαιπωρία όλων εσάς που μας στηρίζετε ανελλιπώς τόσα χρόνια.

Mε εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Καραμπάσης Μαΐστρος

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις