«Η Ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της»

Ενημερωτική Συνάντηση Με Αντικείμενο: «Η Ασφάλιση Και Η Προστασία Της Αγροτικής Δραστηριότητας Και Οι Προοπτικές Της» Διοργάνωσε Ο ΕΛ.Γ.Α. Σε συνεργασία Με Το Επιμελητήριο Ηλείας Στον Πύργο.

Με μεγάλη οργανωτική επιτυχία και μεγάλη ανταπόκριση από τους προσκεκλημένους γεωτεχνικούς, εκπροσώπους συνεταιρισμών, αγρότες και φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της», που πραγματοποίησε  ο ΕΛ.Γ.Α. σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Ηλείας την Τρίτη 7 Μαρτίου 2017 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Επιμελητηρίου στον Πύργο. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν σχετικά με όλα τα ζητήματα που αφορούν τις γεωργικές ασφαλίσεις ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να θέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς στους υπόψη των στελεχών και του Προέδρου του ΕΛ.Γ.Α. κύριου Θεοφάνη Κουρεμπέ.

H επιτυχία  της διοργάνωσης δεν εμπoδίστηκε από μερίδα αγροτών οι οποίοι εισέβαλαν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου διαμαρτυρόμενοι κατά της πολιτικής του ΕΛ.Γ.Α. και της Κυβερνητικής πολιτικής, προσπαθώντας να διακόψουν την ενημερωτική συνάντηση, χωρίς να επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ημερίδα και να έρθουν σε διάλογο με τους παρευρισκόμενους.  

 

Ακολουθήστε το Agrocapital.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις